Erotické masáže Praha

Nikol – Masáže Princess

Už jsem v Princeznách zažil desítky nádherných relaxačních masáží. Řikal jsem si, že je potřeba si zkusit nějakou novou slečnu. Vybral jsem si po pár minutách. Volba padla na Nikol. Vybral jsem si jí i proto, že byla na mý oblíbený pobočce Mánesova 83.

Po pár minutách přichází celkem zajímavá dáma. Vpouští mě dovnitř, ale moje schopnost vnímat a chápat slečnu od začátku, tady bohužel přišla pozdě. Nicméně podání ruky ve stylu leklá ryba, jsem si řikal, že jsem už přece jen profesionál, tak jsem zažil už nejeden a nakonec to bylo super. Ale tady jaksi se to minulo s mým přehnaným očekáváním.

Došli jsme na pokoj a slečna nejspíš překvapená, jak to mám vše do detailu promyšlený, tak jsme se jen dohodli, na jak dlouho tu budu a šla pro olej a další klasické povinnosti.

Trochu jsem se zpozdil ve sprše, tak slečna ještě odešla. Nevim nevim, jestli jsem měl v rychlosti vyběhnout ze sprchy a říct, že už může zůstat. Nato, jak mi přišla zvláštní a jak jsem měl možná zvolit jen na hodku, tak masáž na břiše byla celkem profi a nebyla nijak špatná. Jen prostě na povídání moc neni a asi ani nebude.

Nechal jsem jí tedy ať mi pořádně promasíruje nohy, ruce. Tohle byla asi jedna z těch nej věcí na slečně Nikol. Co se týká otočky, bylo to takový neurazí nenadchne. Imitace sexu byla docela příjemná.

Co se týká zakončení, tak to byla jistě druhá nejlepší věc na Nikol, kdy mi bylo dovoleno udělat se na prsa s pomocí tits fuck. Upřímně, tahle varianta mi přijde čím dál víc zajímavá a skvělá, akorát teda jak jsem zmínil, co se týká pokecu, tak sázim na to, že mi buď nerozuměla, nebo už byla unavená z minulýho dne nebo prostě jenom měla horší chvilku a já jsem přišel v nepravej čas. Tak nějak vážim, svojí další návštěvu. Nebylo to ani špatný, ale ani něco extra výjimečnýho, za čím bych se rád vracel ze svých dlouhých cest.

 

Doporučení: pokud hledáte fakt profi masáž zad a nohou, můžu doporučit.

Opakování: spíše ne

 

Druh masáže: klasická erotická masáž

Délka masáže: 90 minut

Cena masáže: 2400,-

 

 

https://www.tapky.info/?5113,nikol-masaze-princess-773-480-202-773480202

 

 

Celkové hodnocení: 😳 (průměr, nic moc)

nn-bnv-0.jpg patricie-1.jpg

1.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx