Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Renata – Masáže Domeček

Renata je obstojně vypadající MILFka. Udávanej věk samozřejmě nesedí, to by nemohla být matkou dítěte který je aktuálně v pubertě. Postavu má nicméně hezkou a obličej takovej trochu zvláštní ale v zásadě OK.
Při pokecu zmínila že se od ostatních slečen v Domečku liší tím že si vybírá klienty. Chtěl jsem vědět co to znamená, tak mi řekla že víc než půlku zájemců posílá zpátky domů. Denně prej klienty odmítá. Zároveň ale zmínila že někdy na privátu celej den jenom sedí, k večeru je pak „vykydlá“ a nikoho se jí už brát ani nechce. Velkej zájem o ní teda asi není.

Začátek akce byl příjemnej. Renata mě začala obstojně kouřit a zároveň se nechala prstit. Co následovalo bylo ale hodně divný. Od začátku sexu se ujala velení způsobem, jakej jsem nezažil. Napřed si lehla na břicho a nechala si to dělat zezadu. Za chvíli mi řekla, ať si lehnu na záda a vylezla si na mě. Z akce jsem byl dost zaraženej, protože kontrolovala všechny detaily – jak mám daleko nohy od sebe, jak se hejbu, všechno. Vypadalo to že mě chce snad použít jako erotickou pomůcku. Jenže běžel čas a bylo to pořád stejný, tak jsem se udělal já. Když ze mě vstala, ukázalo se, že se sesmekla ochrana a já se vystříkal do ní. Zeptala se, jestlí jí dám pětistovku na pilulku. Dal jsem jí ji a ještě něco navíc, protože jsme přetáhli.

Moc jsem jejím chování při sexu nerozuměl, nebylo jasný, co měla za záměr ale chtěl jsem to pochopit a i když to bylo hodně divný, mělo to něco do sebe. Tak jsem se jí zeptal jestli můžu přijít i příště. Usmála se a řekla že jasně. Tak jsem se za ní po čase vydal, ale to jsem narazil. Že prej měla pána, kterej byl hovado, jí teď bolí číča a musí si na ní dávat led. Takže mám smůlu. A ještě měla takový ty kurevský řeči jako že jí mrzí, že sem to zrovna já, koho kvůli tomu musela odmítnout. Zkusil jsem to pro jistotu o pár dnů později ještě jednou. Napřed mi z Domečku napsali, že za Renatou můžu, já jim odpověděl ať se u ní opravdu ujistí, oni odpověděli, že tam vlastně není a teprve když jsem tam zavolal jsem se konečně dozvěděl že mě zařadila na seznam klientů který k sobě nechce.

Na to kolik jí je, se paní chová jako tele. Nic neřekne narovinu, mlží a vykrucuje se. Kdyby rovnou řekla že nemám chodit, ušetřilo by mi to spoustu času. Protože je u ní velký riziko (víc než 50 procent!!!), že člověka pošle domů a její divně dominantní styl taky nemusí každýmu vyhovovat, rozhodně Renatu nedoporučuju.

Renata: 1 hodina, 2000,-

masazedomecek.cz/?p=151

IMG-20240223-WA0011-kopie-3-300x300-1.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx