Splašky a smyšlené promo recenze

Melisa – Matahari

Po přečtení recenzích Melisy jsem si řekl že sám zkusím co je na tom pravdy. V úterý po práci jsem se tedy sebral a šel ji navštívit. Příchod na recepci hodnotím kladně, recepční velmi milá a přívětivá, usadila mě s tím, že pro mě Melisa hnedka přijde.

Na první pohled je Melisa velmi krásná a mila dívka co vyzařuje pozitivní energii, nabídla mi možnost odskočit si na toaletu a zavedla mě do pokoje.

Ihned mi ukázala místo kde si mám složit své oblečení a u toho mi nabídla vodu. Poté jsme se spolu odebrali do sprchy kde mě jemnými dotyky umyla od hlavy až k patě. Sprcha byla velmi příjemná a já se těšil na pokračování v podobě masáže.

Ulehl jsem obličejem dolu a maśaž začala, chvíli mě hladila po celém těle svými dlouhými nehty což bylo velmi příjemné. Pokračovala masáž nohou přes zadek až pomalu k celým zádům a ramenoum k  tomu samozřejmě připojila celé své tělo kterým po mně příjemně jezdila. Na břiše jsem ležel zhruba 20 minut, Melisa zavelela a já jsem se otočil.

Následovala masáž přední strany těla, jezdila mi celým tělem po mém těle a přes penis krouživými pohyby mezitím mi začínal stoupat a já cítil to krásné erotické napětí. Samozřejmě  mě nechala vášnivě líbat její úžasná prsa a mazlit zadeček. Pomalými pohyby mě začínala vzrušovat až tak že jsem měl nádhernou erekci s pořádným výstřikem.

Na konci se mnou skočila do sprchy kde mi umyla záda a celé tělo. Na oplátku jsem i já nabídl umytí zad a celého jejího těla. Melisa mě příjemné překvapila, cítil jsem z ni sexuální napětí které mě přitahovalo. Masáž hodnotila velmi pozitivně a určitě se rád vrátím.

Masáž tělo na tělo

Čas: 60 minut

Cena: 2300

Odkaz: https://tapky.info/?4880,melisa-matahari-salon-773-164-811-773164811

Hodnocení: 🙂 (super, dobrá)

IMG_6434.jpeg

1 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx