Erotické masáže Praha

Violet – Matahari salon

Podnik a vstup:

Co si budeme povídat – Matahari cílí na náročnější klientelu. Ceny o fous vyšší. Objednání stručné a jasné.
Diskrétní vstup je bez zvonku, rovnou z ulice k recepci, kde vás přivítá milá recepční.

Violeta:

první dojem naprosté WAU. Kolega v předchozí recenzi nazval Violu éterickou vílou a já souhlasím. Češka, milá úsměvná a naprosto kouzelným hlasem a velmi roztomilým projevem. Fotky na webu z ní bohužel dělají tuctovou masážnici, která se na první pohled nijak nevymyká. Upřímně fotky ji hodně ubírají. Přednosti Violetty jsou úplně někde jinde, určitě ne v rádoby sexy pózách s prádýlkem, která má každá masážnice. Violeta je oravdu sympatická, přirozeně komunikativní, ač možná někdy až příliš naivní. Názory má jasné. Není ten typ silikonů, botoxu a drahých kabelek. Sedí mi k ní spíš turistický batoh a trekové boty.
Vzhledově velmi hezká. Věk sedí. Protáhlý zadek, prsa pevná tak dvojky. Typ postavy taková vosa. Dole vyholená na trojúhelník. V obličeji neskutečně roztomilá (to je pro mě naprostý TOP). Takovéhle holky přesně vyhledávám. Přirozeně krásné a roztomilé.

Akce:
První dojem mě dostal do kolen, kdy jsem ani nevěděl jak se jmenuji.
Sympatické podání ruky, úsměvy. Sestup do malého pokojíku. Sprcha na pokoji, což je vítané plus. Žádost o společnou sprchu s kladnou odezvou. Ve sprše stanoveny hranice, že doteky nejsou dovoleny nikde, ani na těle, při klasické masáží. Prý je to spíš „erotická terapie“. To mě zamrzelo, ale respektuji to.
Na břiše byla masáž dobrá. Prsty nohou, ruce, záda. Violetka zapojila i lokty, sílu má. Nicméně masáž jako takovou jsem už měl lepší. Najednou a však Violet přepnula. Začala vzdychat a sápala se zezadu ke koulím. To mi přišlo divné. Najednou z ničeho nic začít poměrně hlasitě vzdychat. Divné a i asi hrané.
Následovala otočka a hned se věnovala kamarádovi, ruční práce velmi dobrá. Umí a ví kam sáhnout. Bohužel Violet otočená zády a moc se neukazovala. Celkově jsem si ji vlastně ani moc neprohlédl. Konec nenechal na sebe dlouho čekat. Následovalo pomazlení a šmirání. Během masáže Violka nemlčela déle jak 15 vteřin, což pro někoho může být celkem negativum. Mě to nevadilo, jelikož to nebylo blbé plkání, ale fajn pokec s rozumnou holkou. Bohužel to ale nedovolí úplně „vypnout“.
Akce jako taková byla dobrá, ne špičková, ale rozhodně lehký nadprůměr.
A teď hlavní zádrhel – Placení. Na konci masáže jsem nadhodil, že nechám drobné dýžko. Na recepci pak Violet hlásí, že jsme měli body-body, což je blbost, jelikož mě sama upozornila, že při klasice nejsou doteky povoleny (ty teda nakonec byly, ale max na zádech). Recepční po mě chtěla nakonec teda 2300 a avizované dýžko jsem už nemohl nedat. Zaplaceno 2500, což je podle mě trochu už moc, jelikož jsem si ani pořádně nesáhl 🙁 trochu ojeb..

Shrnutí:

Violetka jako dívka je pro mě naprosté dělo. Být s ní někde na rande, tak jsem v sedmém nebi. I během masáže mi několikrát vyvstala myšlenka, že kdo má tuto holku doma nebo s ní jen kamarádi, musí být král. Opravdu nádherná sympatická holka. Jako masérka už horší. Bohužel nastavila celkem tvrdé mantinely, které celkový dojem z masáže snížily. Ojeb při placení bych i odpustil, možná šlo jen o přežblept.
Jinak řečeno, kdyby masáž jako taková byla jako je standardem v třeba v Infinity, jsem nadšen, protože Violet je pro mě ztělesnění krásy a sympatií. Smajlík dávám 🙂 ale jen diky Violet, kdyby to byl kdokoliv jiný tak 😐

Klady
+ Violet!!
+ Salón, čistota, prostředí
+ Dobrá ruční práce

Zápory
– málo erotiky
– přísné hranice
– cena

Klasická masáž, 60 minut, 2300 Kč, hodnocení 🙂

https://www.tapky.info/?4613,violet-matahari-salon-773-164-811-773164811

 

1000053520.jpg

2.3 3 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 června, 2024 14:14

Nezlob se, Kajo, ale ty dáš za takovej kolosální ojeb dýško a ještě kladného smajlíka???!!!
Holt někomu asi stačí pohled na hezkej ksichtík a hned je naměko  😀 

5 června, 2024 16:09
Reply to  BujnejBertik

Violete is beautiful and when I first visited her a year ago there were less boundaries. I guess it’s in general attitude in Matahari cause usually there are no pussycat or kissing in extras. I haven’t visited matahari even once after discovering candy, Rabbit, Infinity etc

5 června, 2024 16:53
Reply to  JonSnow

You probably had a „body to body“ massage, in which touching the masseuse is allowed, but the problem is that he had just a classic massage without any B2B or touches, but he was charged for a better B2B, which is a scam, and then he left a tip 🤦‍♂️ Jesus, are you seeing this?!

5 června, 2024 18:23
Reply to  Sktr

Lol, I don’t see any point in going to matahari, angels and excellent.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx