Erotické masáže Praha

Valerie Matahari

V salónu Matahari jsem si vybral z brusu novou slečnu Valerii. Ve dveřích mě přivítala recepční a ihned zavolala masérku. Ta přišla v hezkých černých šatech a co mě ihned zaujalo, tak byla její výška a sexy kroužek v nose. Fotky a popisky na webu sedí. Šel jsem sám do sprchy a zatím se Valerie předemnou svlékla. Má krásný přírodní prsa, luxus zadek a vlastně celkově super postavu. Tetovaní jsou velmi decentní. Už vím, že jsem neudělal chybu. Slečna mi přiznala, že je trochu nervózní, což mi přišlo roztomilé.

Masáž tradičně začala na břiše. Co mě mile překvapilo, že ani ne po 10ti minutách zavelela na otočku a hned se mu začala věnovat. Sedla si na mě a začala ho masírovat stehny u toho se koukala do očí a super jsme si povídali. Po chvilce hned 69 a zadek mi strčila až před obličej. Super pohled. Sama od sebe mě poprosila, abych ji zadek mačkal. Nevím, co se tam vepředu dělo, ale bylo to neuvěřitelně sexy. Oddalování na jedničku. Potom se zase otočila a celý tělem po mně jezdila a zase honila. U toho se přiznala, že dělá druhou masáž v životě. Vypadala dost profi a hlavně mě bavilo to, že ji to fakt bavilo občas mi dala pusu na tvář a řekla, jestli chci, tak ji mohu lízat bradavky. Nádherně ji stály a já si s nima užil. Nakonec mi ho chytla a šli jsme do sprchy, tam mě příjemný honěním dostala do extáze. Pak jsme se umyli a rozloučili polibkem.

Valerii musím doporučit, byla milá, upovídana a moc sexy. Nikdy se mi nestalo, aby mi stál 50 minut v kuse. Do večera jsem kulhal

Body to body

60 minut

2300

admin edit: https://tapky.info/?5110,valerie-matahari-salon-773-164-811-773164811-eroticka-masaz

Emou1Si490-1.webp hkkJeDKSBb-0.webp

2.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx