Erotické masáže Praha

Mia – Candy shop

Přestože mám v Candy shopu jiné favoritky, díky místním recenzím jsem se vydal vyzkoušet Miu. Objednání bylo 3 dny předem bez obtíží, na novou pobočku na Vinohradech, kde se už zřejmě vystřídalo povícero salonů a značek. Přestože se jedná o sklepní salon, vstup je do poměrně hezky zařízeného malého baru/recepce, kam si pro mě přichází Mia a jdeme do nitra – za zmínku stojí, že pokoje i celý interiér jsou solidně renovované, v mém případě dobře tekoucí sprcha přímo na pokoji, který byl prostorný, v tomto ohledu si určitě není na co stěžovat.

Totéž platí i pro Miu – přestože taktéž nejsem zastánce dofouknutých rtů, je to asi jediná drobná výtka, jinak postava luxusní, nově upravená prsa cca 3, štíhlá a vysportovaná, místní zkazky neklamou. Po příchodu na pokoj domlouváme masáž a rovnou začíná pro Candy shop častější a častější začátek – společné svlékání a objímání, které plynule přechází v obdobné rodeo ve sprše. Toto mají v Candy opravdu zvládnuté a přístup masérek v tomto ohledu lze jen pochválit.

Pasáž na břiše byla příjemná, včetně ne úplně obvyklé poctivé kontroly vojska i lehkým škrábáním, opět věc hodná nápodoby a pochvaly. Zbytek sestavy byl asi standardní, trochu vískání vlasů, líbání na krk a ucho, masáž samotná byla majoritně B2B – toto není nutně na škodu, asi kdybych požádal o více sportovní masáž, dostalo by se mi jí.

Přetočka na záda začíná delší částí vzájemného objímání a hlazení, posléze dochází opět na B2B včetně titjobu. Procházíme skrz pár klasických pozic včetně 69, sympatické je, že se dotykům Mia nebrání, snad se mi podaří i krátkodobě vést ve skore, než ho srovnává Mia na svá prsa. Krátké doležení, sprcha a už jsem zpět v deštivé Praze.

V souhrnu lze jen doporučit, zejména pokud vám nevadí upravené tělo slečny včetně rtů. Přístup je výborný, komunikace bez potíží, vše splňuje Candy shop ™ standard.

Hodinová masáž B2B + líbání (2000 + 500)

Hodnocení samozřejmě –  (super,dobrá)

https://tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

mia_0339.jpg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx