Erotické masáže Praha

Kira – Candy shop

Masážní zážitek z chladnějších měsíců ve všemi oblíbeném Candy shopu, tehdy ještě s pouze jednou pobočkou. Objednávám se bez potíží ke Kiře, která si pro mě přichází při čekání na baru a jdeme do „nebezpečné“ místnosti (jde se k ní přes neviditelný schod).

Fotky u Kiry nelžou, jedná se o výškou menší děvče, krev a mléko, jak se říká. Jako hrdý horňák si zde opravdu přicházím na své, prsa jsou 4 minimálně, dobrého tvaru a měkkosti, kontakt na ně je skrz celou dobu masáže vítán. Komunikace vyhovuje, moc toho nenamluvíme, nicméně už sprcha je velmi kontaktní, sice to není běžná Candy shop divočina, ale je to víc než vynahrazeno jemnějším vzájemným mazlením. Šlo by tu určitě zvládnout první kolo, které prozíravě odmítám a pouze se o něj pokouším u masérky.

Přesun do lehu je po dobrých 10-15minutách sprchy, začátek masáže je v duchu sportovnějším, trocha lokte, dlaně, pak ale už dochází na B2B, které je výborné – Kira na to má rozhodně předpoklady fyzické a v jejím podání je tato část velmi příjemná. Prvků GFE tolik není, zato prsa mám prakticky všude a klouzání je opravdu poctivé. Na zádech je pokračování v podobném duchu, v rámci pravidel salonu se dotykům Kira nebrání, ačkoliv zde mi přijde, že s ní dělají méně než ve sprše (možná je soustředěnější na „práci“). I tak si ale užívám prsou vrchovatou měrou. Zakončení „bohužel“ v pozici 69, kde nemám prsa na dosah, zato krásný výhled na upravené dolní partie.

Zejména pro horňáky mohu jen doporučit, žádný zákaz jsem nepotkal, vzájemné dotyky si spíše užívala, určitě se dá i nastavit do více pozic, kdyby byl někdo proaktivní, masáž samotná pak sice žádné rodeo, ale po fyzické rovině velmi příjemná.

Hodinová B2B masáž (2000,-)

Hodnocení –  (super,dobrá)

https://tapky.info/?4932,kira-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

kira_0117.jpg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx