Erotické masáže Praha

Amy Rabbit Hall

Moje první erotická masáž v životě, která nastavila laťku možná až moc vysoko, takže každá další byla mírné zklamání. Bylo to cca před dvěma měsíci a recenze se mi strašně nechtěla psát. Bylo to ve white rabbit vršovická, mají na webu prohlídku všech pokojů. Objednal jsem se chvíli po tom co se na webu objevil rozvrh ale první termín v 16:00 už byl zabraný tak beru v 17:15 domluva přes WA v pohodě. přicházím o dvě minuty a dřív a píšu na wa, napíšou mi zazvoním a hned otevírají.
Recepční je milá a ptá se za kým jdu. po chvíli přichází Amy a odvádí si mě na pokoj. Ptá se jaký se jakou masáž chci, původně jsem objednal mix masáž ale na místě jsem to změnil na body to body.
Odběhne mi pro vodu a já se zatím, svléknu, přijde už jenom ve spodním které rychle schodí a ptá se na společnou sprchu se kterou souhlasím.

Amy je opravdu krásná jak v obličeji tak postavou má krásně tvarovaný vetší zadek,
a dvojky prsa akorát do ruky, strašně se mi líbily její záda později v zrcadle. Ve sprše mě obejme zadívá se mi do očí a zeptá se jaký jsem měl den… no sotva jsem ze sebe něco vysoukal, sprcha pokračuje objímací a mazlící a ke konci mi na něj párkrát šáhne.

Utřeme se a lehám si na břicho, začíná naučená sestava masáže kdy nejprve masíruje rukama záda a pokračuje níže přes zadek po nohy. Projede to ještě jednou pak se naolejuje a lehne si na mě, proplete prsty a zafuní do ucha, párkrát mě do něj i kousne trochu. Moc nádherná podívaná v zrcadle škoda že tam nebylo zrcadlo na stropě, ke konci části na břiše jsi naolejuje zadek a namasíruje mě jím celá záda, podle mě docela náročná pozice. Pak konečně následuje otočka, znovu se natře a lehne si na mě, kouká do očí (to dělá dost často) a začíná se lehce věnovat kamarádovi, klouže nahoru a dolů po chvíli zavítá úplně dolu a vezme si ho mezi prsa ani na pět minut. Potom přejde do 69 na dalších pět a procítěně mi masíruje kamaráda, má dobré techniky a docela se věnovala i kulkám a jemně u toho vzdychala což bylo strašně sexy. Potom si lehla z boku, pořád mě honila a koukala se mi do očí a nechala mě si vyhrát s jejími prsy, párkrát jsem jí musel brzdit. Blížil se konec tak si mi sedla k nohám, a snažila se mě ukončit, stupňovaně u toho vzdychala ke konci dost nahlas, byl jsem z toho hotovej fakt jí to šlo  až jsem si ohodil celý břicho, nechala mě doznít vzala kapesníky utřela mě, přitulila se z boku a znova se mě zeptala jak se mám, myslím že jsem ani nedokázal odpovědět. chvíli poležíme a jdeme do sprchy kde mě se pořád mazlí a pořádně mě našanpónuje a omyje. Potom jí to oplatím, oblékneme se, vyprovodí mě na recepci kde jí předám peníze, dá mi pusu na obě dvě tváře a jdu domu.

Jak říkám moje první masáž takže jsem celý průběh nechal na Amy a moc jsem nevěděl co mám dělat, dotýkat dole jsem se jí nezkoušel.
Opakovat rozhodně budu tentokrát s příplatky jako lap dance a autoerotika což v jejím podání musí být zážitek, podle mě strašně přirozeně smyslná holka, vůbec nechápu proč jsem za ní ještě nešel znovu, doufám že neskončí než to stihnu.

Masáž : Body to body 2100  na 60 minut plus 100 dýško

Hodnocení : Naprosto super  🙂

https://www.tapky.info/?4958,amy-rabbit-hall-774-910-918-sexy-masseuse

ScreenShot-Tool-20240531174323-1.png 4-0.png

3.1 7 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
31 května, 2024 19:56

Možná podvědomě za ní nechceš hned jít, neboť ten zažitek se možná nezopakuje. Ono ta opáčka jsou paradoxně někdy na škodu, hlavně když je už laťka nastavena vysoko. Nejhorší je, když si tě slečna nebude vůbec pamatovat nebo ta druhá masáž nebude až tak dobrá nebo ti přidá nějaké zákazy, které jsi předtím nedostal. Povím ti z vlastní zkušenosti, že nepovedené opáčko je horší než špatná masáž. Tím tě ale určitě nechci odrazovat 😀 jen jako doporučení, abys neměl přehnané očekávání. Jdi za ní jako kdybys ji neznal. Amy je super a prozatím taková skrytá krásná hvězdička.

Last edited 3 měsíců před by Sktr
31 května, 2024 21:10
Reply to  Honza123

Jo a ještě jsem zapomněl dodat, že první erotická masáž v životě je většinou hodně velký „moment“, o to víc když je to s masérkou jako Amy. To také přidává na té intenzitě. Já si i po letech pamatuji skoro do detailů mojí první zkušenost s tímto „koníčkem“, přibližný průběh, tělo i jméno, jen na její tvář si už bohužel nevzpomenu. 😀

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx