Erotické masáže Praha

Lily – Tantra Club

Minulý týden jsem se ocitl před 10 večer v centru a zachtělo se mi masáže. V tuto dobu už toho moc otevřeného není a dva salóny, které jsem zkusil nejdřív, už měli svou poslední hodinku obsazenou, tak jsem zkusil Tantra Club. To byla pro mě zatím neznámá adresa. Dali mi po WhatsAppu vybrat ze 3 volných dívek, tak jsem neváhal a zvolil Lily. Byla zatím bez recenze, tak jsem si řekl, že aspoň přispěji svou trochou kolegům.

Salón mě potěšil svou prostorností a klidem, který tam panoval. (Poslední masáž před tím jsem zažil na Smíchově v RH, kde mě asi 5 minut schovávali v recepci za plentu, abych se s někým nepotkal. Mezitím tam odbavili 2 kolegy, kteří o mě asi nevěděli, ale já slyšel jejich rozlučkové hovory. Chápu, že je to lepší, než se tam s nimi napřímo potkat, ale nepřipadal jsem si u toho moc komfortně.)

U dveří mě vyzvedla přímo Lili a uvedla mě do pokoje. Po dohodě, že chci B2B na 45 minut mě odeslala do prostorné sprchy. Tam mě nechala samotného a odešla se připravit mimo pokoj. Vrátila se zpět, když jsem končil. Společnou sprchu nenabídla.

Fotky na profilu Lily odpovídají realitě. Za mě jde o velice pěknou postavu, která je štíhlá, sportovní, obdařená hezky do špičky tvarovanými dvojkami a krásně tvarovaným plným pozadím. K tomu všemu velmi příjemný obličej. Na fotkách nejsou vidět tetování, ale reálně jich několik má. Jde o Ukrajinku, která je tady již několik let a její čeština je na velmi dobré úrovni.

Masáž řadím rozhodně k lepšímu průměru. Část na břiše nebyla příliš erotická, ale trvala tak akorát krátce. Necítil jsem žádné natahování času a rozhodně jsem se nenudil, jak se mi už několikrát stalo. Po otočce erotiky přibylo. Teď jsem si mohl užít pohledů, doteků a polibků toho pro mě moc přitažlivého těla. Techniku ruční práce a množství použitých technik musím pochválit. Jako negativum pro mě bylo to, že mi nijak (ani v zrcadle) neukázala svůj poklad a při pokusu o lehký dotek jsem byl usměrněn, takže jsem svou ruku rychle vrátil na zadeček. Poloha 69 neproběhla, neproběhlo ani foukání na penis apod. Možná v nějakém dražším nebo delším tarifu se někdo dočká.

I přes absenci výše zmíněných prvků hodnotím Lily pozitivně a dávám usměvavého smajlíka. Slečna je to hezká, příjemná, duchem přítomná a se zájmem o klienta. 🙂

 

 

li.jpg

2.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx