Erotické masáže Praha

Liliana – Masáže Princess

Salon Princess na mně působí velmi sympaticky, tento krát jsem se ale rozhodl poprvé zkusit jeho pobočku na Mezibranské ulici. Objednání proběhlo po telefonu hladce a rychle dvě hodiny předem. K dispozici byly dvě masérky, vybral jsem si Lilianu, podle fotek hezkou blond milfku s pětkovýma prsama.
U baráku jsem znovu zavolal operátorce, která mi ji hned poslala otevřít. Liliana mě přivítala s úsměvem na tváři v černém župánku a moji pozornost okamžitě upoutala hezkým dekoltem. Navzdory silnému východnému přízvuku jsme si nejak porozuměly. Nabídku společné sprchy jsem akceptoval. Zde musím ale udělit salonu černý puntík za koupelnu mimo pokojů. Podle mně to není moc diskrétní. Když si Liliana sejmula ručník zjistil jsem, že má plnoštíhlou postavu, které dominují obří přírodní prsa. Je nutno říct, že na fotkách vypadá štíhleji a věk na její profilu je taky nižší než ve skutečnosti. Rozhodně bylo na co šáhnout, zejména na pevná a plná prsa, které by jí mohly závidět i mnohem mladší holky. S nima jsem si hrál skoro pořád. Z břicha a boků by klidně mohla zhubnout. Ve sprše přišla s nabídkou vyvrcholení už tam, což jsem nikdy předtím nezkusil a tak jsem souhlasil. Klekla si a udělala mi titsjob. Po osušení sme se vrátili zpátky na pokoj, kde jsem si lehnul klasicky na břicho a Liliana mi začala patlat gel na záda. Po chvíli ruční masáže zapojila i své tělo. Jezdila po mně nahoru-dolu, moc hezky jsou cítit její prsa. Chvíli po mně klouzala i zády ke mně a to je asi tak všechno, na žádné originální polohy nedošlo, nic takového jsem popravdě ani nečekal. Otočka přišla po 15 minutách, což mně hodně překvapilo. Liliana očividně na nic nečeká a chce klientovi dopřát tolik vrcholů, kolik možno. Hned po mém ulehnutí na záda zahájila to, čemu zde hodně kolegů říka frontální útok. Po chvíli se taky začala věnovat i zbytku těla, klouzala po mě face-to-face i zády ke mně. Také si na mně vysedla abych měl přístup k jejím prsům, což jsem patřičně využil. Následně se opět vrátila ke kamarádovi, vzala ho mezi prsa a udělala mi to podruhé. Byl jsem docela překvapen, že hodiny ukazovaly teprve polovinu času a já jsem byl už 2-krát hotov. Víc už jsem nechtěl, bylo mi jasné, že Liliana mi už předvedla všechno co umí a tak jsme zbytek času strávily masáží zad. Na konci jsem si dal samostatnou sprchu, zaplatil a rozloučil se.
Když to shrnu, z masáže mám takový neutrální pocit. Moc se mi líbily Lilianine prsa a pozitivní přístyp, občas mi ale vadila její silnější postava a moc výrazná orientace na kamaráda. Chtělo by to více trpělivosti a kreativity. Proto uděluji neutrální emotikon.

Druh masáže: Nuru masáž

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2200 Kč

Odkaz: https://www.tapky.info/?5023,liliana-eroticke-masaze-princess-773-480-202-773480202

Hodnocení: (průměr, nic moc)

IMG_9012web.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx