Erotické masáže Praha

Molly – Rabbit Hall

Když jsem koukal na stránky RH, tak jsem si uvědomil, že na tuhle slečnu jsem zapomněl napsat psaní. Vlastně se mi jako jedna z mnoha jiných z paměti pomalu ale jistě ztrácí. Je to zajímavý, jak Vám některá masérka uvízne v paměti a jsem si sakra jistej, že jestli nebudu trpět nějakou formou demence, budu si takové slečny pamatovat už napořád. Na jiné si nevzpomenu ani za týden. Ještě štěstí, že mi ťapky umožňujou schraňovat podklady pro pozdější memoáry. Molly bohužel patří do té druhé kategorie. Bylo to další rychlé objednání, věděl jsem docela přesně do čeho jdu podle předešlých recenzí a ve výsledku jsem to plus minus dostal. Chtěl jsem krásnou holku a na zbytku mi příliš nezáleželo.

Zvonim a jsem hned vpuštěn, dostávám vodu a po chvíli přichází Molly. Recky nelhaly, je fakt nádherná, určitě bych jí zařadil mezi ty nejhezčí holky, který je možný v Praze na masážích potkat. Obličej je východního typu, ale fakt moc pěknej, jasná panenka. Tělo má vysportovaný a jak mi potvrdila, poctivě na něm maká. Fyzická stránka AAA. Ehm, vlastně jeden negativní detail by se našel, Molly je další micka z kačerova. Takže beru zpět, tohle vylepšení ji IMHO jednoznačně na kráse ubralo. Posedlost kačeřim pyskem naštěstí Češky masivně nepostihla. Úvodní pokec v pohodě, domlouváme se na druhu masáže a pak jsem poslán do sprchy…..

…..utírám se a Molly přichází zpět na pokoj, takže bez čekaní. Vyjevim všechna svá přání a vše v pohodě přijato, jde se na to. V první půlce jsem přemýšlel nad příplatky, ale bylo mi jasný, že ani jeden z těch dvou pro mě zajímavých, by mi Molly nenabídla a jelikož jsem nechtěl odmítnutí slyšet, takže jsem to nechal být. Probrali jsme toho docela dost, masáž plynula, nic co by vybočovalo, omezení nepřišla a já si jejího těla užil dostatečně. Teda krom jednoho místa, to je holt, hádám, schované pro někoho mimo salon, takže ani letmý dotyk nebyl v mém případě možný. I tak jsem si fyzického kontaktu ve směru k masérce užil dosyta a jak už jsem napsal, její tělo patří k těm nejhezčím, které můžete v rámci masáží potkat. Molly měří 165cm, takže kdo hledá vyšší holky modelkoidně hadicovitého typu, tak bude Molly vnímat asi jinak. Musím vypíchnout prsa, fakt paráda, za mě top a zadek to samý. Za poslední dobu určitě nejhezčí prsa, co jsem viděl. V souvislosti s prsama jsem si vzpomněl na Lunu, která kdysi v RH pracovala a měla je rovněž topový. Když jsem byl na zádech, tak jsem jí říkal, že to B2B kolem péra nemusí hrotit, protože jsem zrovna krapet škrábal a nechtěl jsem ty její super nárazníky poškrábat. Přehnaně aktivní v přístupu ke kámošovi dole nebyla a tak jsem doufal, že si to šetří na závěrečnou super akci. Masáž prostě odvedla, ale že by se s nim měla chuť nějak víc pomazlit v průběhu? Asi nejsem dost velkej fešák a někdo jiný by to měl jinak. Sice o tom pochybuju, ale kdo ví…. Závěrečná práce s kámošem byla mechanického rázu, takže tomu dole zjevně odbory nakecely, ať si dá voraz. Po chvíli přestal stávkovat, ale žádná hitparáda, prostě mechanický vyhonění bez invence, za mě podprůměr. „Po“ zbylo ještě trochu času, tak už jsem jen ležel a nechával se trochu dohladit, ale jelikož stejně jako v průběhu celé masáže nebylo po GFE ani stopy, tak jsem to odpískal, nebylo proč zůstávat dál a Molly šla do sprchy první – po mém odsouhlasení. Já si v klidu ležel a myslel na jinou masérku, která mi už pár měsíců leží v hlavě a patrně jí už nikdy nepotkám, to jsem ovšem tenkrát ještě nevěděl. Tady se vrátím na začátek psaní, poněvadž jsem si srovnával průběhy, přístupy a i když byla Molly hezčí, tak to bylo to jediné. Ta druhá mi dala ochutnat něco docela jiného, její rozverná přidrzlost v kombinaci s GFE a celkovym splynutím našich těl, katapultovala zážitek do kategorie nikdy na tebe nezapomenu. Jak málo stačí, ale co si budeme, Great Theatre každá neumí……

Suma sumárum, nechci být škarohlíd, ale v případě Molly jde zkrátka jen o výstavní tělo s krásným obličejem, ale masáž jako taková je, a to mhouřim obě oči, zcela průměrná a tak nějak sterilní vč. nic moc zakončení.

Druh masáže: už si nejsem jistý, buď B2B nebo mix
Délka masáže: 60 min
Cena: viz. druh masáže, nejsem si jistý, kolem 2k, možná míň…
https://www.tapky.info/?4473,molly-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení: průměr

molly_044-3.jpg molly_018-0.jpg molly_028-1.jpg molly_036-2.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx