Erotické masáže Praha

Izabel – Luxury Grand

Opět jsem se rozhodl zajít do Luxury a chtěl jsem zkusit nějakou novou slečnu. Vybral jsem Izabel. Objednání telefonicky tři předem, termín volný, paráda. V dohodnutý čas volám, po dvou minutách slečna otevírá. Jsem mile přivítán a jdeme na pokoj. Zde domlouváme typ masáže. Slečna nabízí pití, společnou sprchu a odbíhá pro olej.

Do sprchy jdu napřed. Několik minut tam trávím sám a už přemýšlím, že půjdu ven. Kvůli sprše sem fakt nechodím . Ale akorát přichází Izabel, tak tomu dávám šanci. Sprcha je jenom o umytí a pokecu.

Na futon lehám nejdříve na břicho. Slečna masíruje celé moje tělo a zjišťuji, že je poměrně ukecaná. Po nějaké době to musím ošéfovat, protože to nechci celé prokecat . Po chvíli slečna začíná i s B2B masáží, je to příjemné. Občas zabrousí i na správná místa.

Otočka přichází poměrně dlouho, už jsem se chtěl připomenout. Nejdříve chvíli masíruje rukama, následně B2B. Ale za mě tomu něco chybí. Chybí mi ta pravá erotická atmosféra. Na závěr se přesune do polohy 69. Ty výhledy jsou nádherné. Dlouho to již nevydržím a končím.

Ještě máme chvíli času, tak ještě pokecáme. Do sprchy chci jít sám. Rychle se omeju. A za malý moment běžím na MHD.

Masáž klasická erotická / 60 minut / 1 900,- Kč
Hodnotím neutrálně, já opakovat nebudu.

https://tapky.info/?3698,izabel-isabella-luxury-grand-605-958-304-605958304

Iza.jpg

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx