Erotické masáže Praha

Sára – Fantazie massage

Zdar, moje čtvrtá návštěva.

Návštěva z 21.05 a premiérová návštěva Salonu fantazie, původně jsem chtěl za Sakurou ale nehodil se mi termín tak jsem šel za Sárou, když napíšete na WhatsAppu tak vám pošlou týdenní rozvrh masérky. Domluva bez problémů chtěli potvrzení v den návštěvy. Místo docela rušné zrovna přijížděl autobus, zvoním a nic, píšu na WhatsApp ihned napíšou že můžu zazvonit, zazvoním a otevírají scházím Dolů kde mě hned Vítá Sára v pěkném dvoudílném topu – pusa na obě tváře, odvádí mě do místnosti a ptá se jaký druh masáže chci, nemá cenu si domlouvat, něco přes Whatsapp ale řešit to přímo s masérkou, původně jsem totiž chtěl klasickou ruční na 90 minut kvůli ceně ale Sára říká že prý není vůbec erotická ale čistě  klasická masáž tak jsem vzal Pussycat a líbáni na hodinu a zaplatil předem 3 tisíce.

Sára mě posílá do sprchy samotného což mi nevadí. Místnost je docela skromná  matrace a zrcadlo na zemi podél a jedno zepředu sprchový kout ujde je docela veliký, nekolísá teplota vody a má docela proud. Sára si dá docela načas a přijde asi až po deseti minutách kdy už netrpělivě čekám na sedačce a přinese mi vodu, Přijde v ručníku pod kterým nic nemá, což mě zklame občas se mi holky líbí víc ve spodním než nahý. Zhasne, najednou docela šero, schodí ručník a vrhne se na moje záda.

Sára je mladá s krásnou postavou, pěkné dvojky s reagujícími bradavkami. první půlhodinu stráví masáží zad a vystavováním se do zrcadla umí na to přitlačit a párkrát jsem jí musel mírnit páč mě to už bolelo, nejsem na masáže moc zvyklý a popravdě mi to moc neříká příště si zase připlatím za lap dance a tím úplně přeskočím část na zádech – za mě nejlepší příplatková služba, škoda že jí nemají ve více salonech. Sára je mazel hodně času strávila tím že na mě celá a vyloženě ležela namáčklá a lízala mi vnitřek ucha (ještě že jsem si ho vyčistil 😀 ) Přesně po půlhodině přichází otočka kdy se Sára naolejuje a začne se po mně klouzat a hodně tisknout  se a líbat krk po chvíli jsme za začaly líbat což ale spíše takové pusinkování, French nečekejte za mě bych si to už nekoupil, tak na to kašlu a vyhraju si do sytosti s jejími prsy nevydržím to a začnu je líbat- plná pusa od oleje …  vystřídáme pár poloh a po chvíli kapituluju má dost dobrou honící techniku ví co dělá. Utře mě domluvíme druhý kolo, neztrácíme moc času a jdeme do 69- která trvá tak 5 minut  potom si lehne vedle mě a oba si hrajeme zákazy nemá ale prsty dovnitř jsem nezkoušel, jenom jazyk na to reagovala asi nejvíc. Po chvíli se mě rozhodně ukončit protože se blíží konec – vycukám se utře mě a dá mi High FIve.

Chvíli pokecáme a jdeme do sprchy kde mě důkladně omyje. utřu se, vyprovodí mě, pusa na obě tváře a jdu domů.

Za mě dobrá zkušenost jediný co bych vytknul byl Sáry výraz kdy se při masáži na zádech netvářila moc hezky a skromnější pokoj jenom matrace na zemi a zrcadlo taky jenom položený na zemi. Na opakování moc nejsem. Raději zkouším nové ale příště půjdu na jistotu do králíkárny.

Masáž Pussycat : 2400 na hodinu plus líbání 700 ale platil jsem tři tisíce – úplně jsem si zapomněl říct o slevu za první návštěvu stejně jako jsem zapomněl dát Sáře dárek který jsem jí vzal -_-

Čas dodržen ikdyž jsme začli asi v 18:15 a přišel jsem v 18:00

hodnocení: super 

https://tapky.info/?4804,sara-fantazie-massage-770-199-109-770199109

sara_0514-0.jpg sara_112-1.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx