Erotické masáže Praha

Klaudie – Rabbit Hall

Zdarec,

poslední akcička tohoto jara v Králíkárně na Smíchově. Za slečnou Klaudií.

Chtěl jsem jít ten den do Princezen, ale masérka nedošla, tak jsem šel sem – nezklamán. Objednání rychlý, vpuštění na čas. Mám pocit, že poslední dobou jsou tyhle logistický věci už zmáklý všude snad.

Pobočka u Anděla, od tramvaje 5 minut chůze.

Otevírá mi fakt krasavice, jak v obličeji, tak tělesně a i povahově (samozřejmě subjektivní) – takovej full package. Za poslední 3-4 roky masážní praxe, s různýma masérkama z různých salónů, jsem měl ve většině případech vždy nějaké výtky (byť malé). Některé předchozí masérky měly třeba sexy tělo, ale obličej horší, nebo naopak, nebo někdy moc povislé, anebo někdy zase moc dominantní.

Klaudie má všechno relativně vysoko. Pro někoho by mohla být odtažitá/chladnější, ale já to mám docela i rád. Tělesně je to topka, kůzlata vylepšená jak z porna (kulatý, pevný), tělo není ani moc vyhublý a ani tlustý (jsem dost vybíravej na tohle). Tohle je fakt optimál, kterej kdybys našel jako holku na život, tak budeš výherce. Jediné co mi trochu vadilo jsou tetovačky.

Fotky tedy sedí 100%

Co se týká masáže, bylo to klasické B2B, sprška před i po společná, jen jsme se tak hezky umyli a naladili se na sebe.

Nejzajímavější sportovní prvek byl masáž zadkem, kdy se opřela celým tělem o moje záda. To bylo dost příjemný. Tentokrát jsem si tu masáž trochu vedl, oproti dřívějšku kdy jsem to nechal proudit, jsem měl tady takovej pocit, že by to mohlo mít dobrou odezvu. Mazlili jsme se, hladili, vzájemně namasírovali, byl to spíš erotické tulení a odevzdávání se, než-li jednostranná masáž.

Docela se mi to líbilo, asi to nejde s každou, ale u příštích masáží se budu asi více zapojovat do dění (nejen chmatání, ale celková variace průběhu), protože to může i masérce pomoc se uvolnit, přidat něco nového a naladit propojenější atmosféru.

Zakončení bylo speciální – ale to rozvádět nebudu 🙂 Ty kozy má topový, pro horňáky extra klasa.

Škoda, že příroda něco takového nevyrábí .. 🙂

 

Název masáže: Erotický mix

Délka masáže: 60 minut

Cena za masáž: 2000,-

https://tapky.info/?4791,klaudie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení: 

Klaudie332-0.webp

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx