Erotické masáže Praha

Anita Infinity

Po skvěle zkušenosti s Molly vyrážím opět do Infinity a to za slečnou Anitou. Tato masérka je pravý opak Molly. Je mlaďounká, nevím přesný věk, tipuji 18 let. Je hubená a má malá velmi hezky tvarovaná prsíčka. Je to cizinka s celkem OK češtinou. Není problém s domluvou. Fotky sedí na stránky Infinity. Uvítá mě v sexy šatičkách a nedá se nevšimnout, že je pod nimi naostro🙂 Dá mi pusu a vede mě na pokoj. Na pokoji mi říká, že dle sympatií nabízí extra služby. Čekám, že mohu zažít trochu větší divočinu, tak si připlácím pussycat za 500 kč. Nabízí společnou sprchu na kterou tentokrát kývám.

Ve sprše nejdříve odzkouší teplotu vody na sobě a až potom tam pouští mě. Omývá mě a u toho ji držím za zadek a koukáme se do očí. Nakonec si ho bere do ruky. U mytí se ji ptám, jestli si taky mohu šáhnout a zlehounka ji stimuluji klitoris. Po důkladné sexy sprše, se přemisťujeme na pokoj.

Lehám si na břicho na matraci a začíná tradiční masáž. Toto si myslím, že mají všechny holky stejně naučené. Nejdřívé probíhá tradiční masáž chodidla, lýtka, zadek, stehna, záda a krk Potom přichází olej na prsa a jízda po celém těle😀 u Anity musím ocenit, že mi ručkou po něm furt šahá a snaží se ho dostat do varu.

Poté se obracím na záda a Anitka si polívá ruku olejem a ihned ho staví, co to jen jde😀 potom si opět poleje prsa a lehá si na mě. Začíná krásná jízda. Vzrušení leze na maximu. Nakonec se otáčí do polohy 69 a začne mi ho honit. U toho mám dovoleno si pohrát s lastůrkou. Jsem slušný tak jedu jen lehký stimul klitorisu😀 nakonec si sedá tak, že si mohu i líznout😀u toho už nevydržím a kapituluji. Anita mi oznamuje, že máme ještě 10 minut čas. Prosím ji ještě o jedno vyvrcholení ve sprše.

Ve sprše se ke mně postaví zády a dráždí mi ho prdelkou. U toho ji držím za prsa a začíná se zase zvedat. Čas běží, tak se Anita otočí, klekne si a během pár pohybů práci dokončí. Už teď vím, že si zaslouží dýško😀nakonec se rozloučíme letmým polibkem a já se těším na další návštěvu.

Anita je sexy mladá kočička. Nelze nedoporučit. Nebojí se i přiostřit a není stydlivá. Budu opakovat.

Pussycat

60 minut

2400 plus 200 dýško

admin edit: https://tapky.info/?4477,anita-infinity-spa-603-373-881-603373881

Screenshot_20240524_195626_Chrome-1.jpg Screenshot_20240524_195640_Chrome-0.jpg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx