Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

Do salónu jsem se vydal na základě zdejších pozitivních recenzí a koho jiného si vybrat, než Jenny, která celý koncept tohoto salónu vymyslela a dokázala uvést do provozu. Jelikož jsem hned na začátku u vstupu do salónu viděl přešlapovat nervózního klienta, který byl objednán zřejmě na podobný čas jako já, počkal jsem kousek dál a naskytl se mi pohled, který mě donutil k smíchu, protože se mu nedařilo dostat dovnitř a dveře ho odpinkly zpátky na náměstí.

Na druhý nebo třetí pokus už měl s vyražením dveří úspěch, ale chvíli s nimi lomcoval, takže jsem se trochu obavál , abych tam neblbnul jako on. Naštěstí se mi podařilo dostat dovnitř na první pokus a pak už nebyl problém trefit do salónu. Ve dveřích mě vítá Jenny a po chvíli mě posílá do sprchy tak, abych se nepotkal s druhým klientem. Poté mě dle instrukcí nechá chvilku čekat nahého v pokoji a pak přichází v sexy prádle. Hned mi dává pokyny, co mám dělat, musím se přiznat, že jsem byl trochu nervózní, ale nakonec se mi podařilo všechno z Jenny svléknout.

Jenny je trochu větší, než jsem si myslel podle fotek. Její dominance je znát, jelikož dále určuje, jak se masáž bude vyvíjet. Musím přiznat, že Jenny to měla trochu těžší, jelikož jsem byl celkem dlouho v pracovním stresu a asi to mělo vliv na správnou funkci, což byl problém, který jsem do té doby nemusel nikdy řešit, takže jsem se celkem bál, jestli se vše podaří tak, jak má. Na začátku bylo trochu masáže ale pak už se věnovala intimním partiím a poměrně rychle bylo jasné, že to bude fungovat a to zásluhou Jenny šikovnosti a empatie.

Dost jsme komunikovali v průběhu masáže a i po ní, což mě hodně pomohlo, protože to tentokrát byla pro mě tak trochu i terapie. Bylo znát, že Jenny dělá BDSM a trochu zkoušela co vydržím, přesto, že jsem měl obyčejnou masáž. Zaujalo mě kousání do bradavek, kdy už to bylo skoro na hraně a na druhou stranu to bylo příjemné. Bál jsem se, abych neměl nějaké otisky, ale nebylo tam vůbec nic, takže fakt nevím, jak to udělala.

Cíl masáže byl nakonec také splněn a poté jsme si celkem dlouho povídali. Celkově hodnotím kladně, i když Jenny fyzicky není úplně můj typ, ale lidsky byla velice přátelská  a když se s ní bavíte, tak hned poznáte, že to je inteligentní žena.

Plusy: Přístup ke klientovi, vstřícná komunikace.

Mínusy: (Vstup do domu).

Název masáže: Masáž/Lekce s Jenny Parable 60

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2800 Kč

Odkaz na profil dívky ze serveru tapky.info: https://www.tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Hodnocení recenze:  (super)

 

 

Jenny.jpg

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx