Erotické masáže Praha

Zara – Masaze Princess

Zdarec,

moje druhá zkušenost v Mezibranské, a to se Zarou. Objednání, logistika a všechno kolem v poho.

Byl večer, otevírá mi celkem mlaďoučká sexy slečna z východu nižšího vzrůstu. Byla zahalena do saténového župánku. Na první pohled do obličeje jsem vlastně nevěděl, jestli se mi líbí nebo ne. Ten obličej má prvky a potenciál být absolutně krásný a modelkovský, ale zároveň jsem tam zezačátku měl občas pocit, že se mi ani nelíbí. Zajímavý.

No jdeme dovnitř, byla taková lehce ostýchává a chtěla peníze předem. Dávám 2K, klasická erotická masáž. Šel jsem do sprchy (chtěl jsem, aby došla – ale nedošla), tak jsem se utřel a šel do pokoje.

Na břicho, ona se rozbaluje a to její mladé sexy tělíčko bylo ňuňo. Díky věku ještě gravitace moc nepůsobila, takže měla ňadra tak akorát pevný a tvarově do ruky – ta příroda!

Líbila se mi sportovní masáž nohou, záda OK s prvky erotiky, a po otočce jsem se na ní už mohl dlouze podívat. V tý chvíli jsem viděl ty modelkovský a východní rysy, který jsou fakt sexy. Takový feminní a něžný, ale zároveň ďábelsky vzrušující naráz.

No klasická hoňka – byla fakt mladá, řek bych tak 20-21 let, takže co čekat. Řekl jsem, ať si lehne a že ji pomasíruju. No vzal jsem to důkladně, líbilo se jí, jak jsem ji pevně chytl rukama a vzrušovalo ji to. To poznáte, když je to přirozený, a to mě rajclo ještě víc. Pěkně jsem ji masíroval kozičky a hladil pipku.

No bylo to dobrý, pěkně jsem si odpočal 🙂

 

Screenshot-2024-05-18-at-21.59.51.png

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx