Erotické masáže Praha

Danielle – Fantazie Massage

Danielle těsně před tím, než se na stránkách objevili normální fotky (a taky těsně před tím, než se objevila recenze od prostě Filipa – tou se prosím moc nenechejte ovlivnit, protože jak někdo napsal do komentářů – je to spíš recenze masážníka, než masérky). Je to tedy už možná měsíc, tak uvidím, co vylovím z paměti.

Při příchodu jsem přemýšlel, jestli mi otevřela Danielle,  nebo jiná dívka – z těch starých fotek fakt nešla poznat. Navíc měla ty volné letní šaty, které šikovně skryly její výbavu – druhý důvod mé nejistoty. Ale byla to ona. Mezitím se objevily nové fotky – potvrzuji, že to je ona a fotky nejsou upravené.
Danielle je opravdu mladá, jestli je u zadaného věku nějaká konstanta to nevím, ale mladá opravdu je. V očích má trochu zvláštní pohled, ale všechno ostatní je super – postavou i povahou.
Trochu byl problém s logistikou – dostala k masážím nově upravený pokoj, který je bez sprchy, byla z toho trochu nesvá a vznikly tím nějaké prodlevy. Ale jak Danielle řekla, tak se i stalo „to je můj čas, ne tvůj čas“ – čas masáže byl poctivě dodržen.
Na cestu do sprchy jsem dostal župan (ten bych ani nepotřeboval, ale je to hezké) a samozřejmě milý doprovod. Úvodní sprcha sám, sprchový kout malý, ale to nebyl ten důvod. Domluvili jsme se, že Danielle preferuje až závěrečnou společnou sprchu. To respektuji a asi i docela chápu, že se nechce sprchovat 10x za půl dne. Že prej přijde za 5 minut, až se vysprchuju. Já na to: přijď za 2 minuty, já budu rychlej . No, za dvě minuty otvírám dveře, kde ta holka je a ona upravdu právě přicházela a nesla ještě originál zabalené jednorázové pantofle – další fajn detail.
Po návratu na pokoj ještě poladila hudbu – ta je pro ní, jak vyplývá i z předchozích recenzí, pro masáž důležítá. Jsou to její písničky, u kterých si masíruje a často i zpívá. Podle mého komentáře k playlistu mě hned odhalila, že čtu recenze
Konečně šly dolů ty šaty a vidím její postavu – holka je štíhlejší, než jsem z fotek čekal, prsa čtyřky, dary přírody, to odpovídá. Jen mě překvapily, že u takhle mladé dívky jsou měkčí, ale na dotyk opravdu příjemné. Uléhám tedy na břicho a začíná poctivá masáž, v rytmu příjemé hudby a s již zmíněným občasným pozpěvováním. Holka ví, kde přitlačit, zaměřuje se na některé body fakt důkladně, chvilkama to až bolí, ale to mi nevadí. Masíruje poctivě, dává do toho hodně energie a srší z ní příjemná nálada. Hlavou mi probleskne myšlenka, že až ji jednou přestanou masáže bavit, měla by si otevřít fyzioterapii, je z ní cítit, že práce s lidským tělem ji fakt baví. Po masáži přichází klouzání, prsa jsem měl všude, občas jsem měl strach, že snad ten futon přejede a skončí hlavou ve zdi. Zrcadlo na boku ve správné výšce (to opravdu není samozřejmost, ani v tomto salónu), takže jsem se mohl kochat pohledem na ty její prsa, přimáčknutá na métělo. To byla krása…, horňáci si jistě umí představit. Občasná kontrola mého rozkroku probíhala.
Už jsem se nemohl dočkat otočky. Když jsem konečně byl na zádech, tak pokračovala hodně kontaktně. Moc detailů si už nepamatuju, ne proto, že by nebylo co, ale právě proto, že to co probíhalo, byl fakt intenzivní zážitek. Rozhodně bylo hodně kontaktu mezi mým kamarádem a jejím tělem. To mám fakt rád, když se holka o něj neustále různými částmi těla otírá. Prsa byly k dispozici, kočička taky. Jak dlouho to trvalo nevím, ale vzrušení se stupňovalo. Poté si pamatuji až to, že Danielle byla kolmo na mé tělo, kočičku vyšpulenou do toho zrcadla, tak, že jsem na ni akorát krásně dosáhnul. Její prsa v mém rozkroku.
Já jsem ji dráždil rukou (samozřejmě v rámci pravidel, prsty dovnitř bych si v životě netroufnul ani zkoušet), krásně to tam klouzalo a mé počínání jsem sledoval v zrcadle). Co dělala ona se mnou vlastně nevím. Jestli to bylo mezi prsa, nebo mezi prsa a bradu…? Fakt nevím, ale bylo to intenzivní a nešlo to dlouho vydržet. Byla to opravdu fantazie (nejen Fantazie). Orgasmus opravdu silný.
S otíráním nebyl spěch, vlastně si ani moc nevybavuju, jak mě otírala. Co si vybavuji je, že seděla vedle mě a úplně pomalu, pomaličku si otírala jedno prso a tvář. Jak jsem už psal, vlastně ani nevím, co se tam u mě dole dělo, jen si to domýšlím z toho intenzvního prožitku a z toho, kde se pak otírala…
Potom jsme chvíli leželi za vzájemného hlazení. Zdálo se mi, že to opět začíná stupňovat, kdybych uměl zakončení po pár minutách znovu, tak si jsem jistý, že by to proběhlo.
Čas na sprchu, Daniella vesele hopká chodbou a já jsem zvědavej, jestli bude opravdu splolečná, v tom malinkém sprchovém koutu. Ano byla (byla, Filipe) a stála za to. Body to body masáž všichni známe. Já měl body to body smývání oleje ve sprše, neuvěřitelně kontaktní sprchování – nejen proto, že je sprcháč malinký. Bylo to super, takovou erotickou závěrečnou sprchu jsem ještě nikdy nezažil a myslím, že pokud budu chtít ještě zažít, tak budu muset opět za Danielle – a doufám, že u masáží vydrží, abych měl příležitost. Opět, kdych uměl dvě zakončení v rozmezí několika minut, tak by to v té sprše určitě proběhlo.
Jediné, co jsem prokoučoval, že jsem si neumyl hlavu. Ta masáž byla taková jízda, že olej byl úplně všude a po odchodu jsem zjistil, že mám vlasy jako bych si je týden nemyl. Moje chyba.

Opakování? Snad budu mít někdy příležitost. Kdyby mi utekla, tak bych toho ještě dlouho litoval.
Doporučení? Tak já myslím, že jste snad pochopili…

Jo, abych nezapomněl. Pokud chcete zažít to stejné, co zažíváte jinde, tak za Daniellou nechoďte.
Pokud počítáte ručníky, tak byly dva (dva palce nahoru pro salón), byť jeden menší, tentokrát oba opravdu suché (není zde úplně samozřejmost, bohužel).
Pokud se ptáte jestli pussycat byla opravdu pussycat. Tak pussy byla, cat taky, ono vlastně obojí je to samé, ale pusou to teda nebylo, o to úplně nestojím, mám s tím vlastně i trochu problém. Upřednostňuji jemnou a ohleduplnou práci prstů a vždy mi udělá radost, když je ochtně přijímána.

  • Pussycat
  • 60 minut
  • 2400 Kč +dýško

https://tapky.info/?4985,danielle-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

Hodnocení masáže:

super

Vystrizek.JPG

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 května, 2024 01:22

„but it wasn’t a mouth“
Did she ask you not to lick or you don’t do it?

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx