Erotické masáže Praha

Regina – Candyshop

Ahoj všem, měl jsem za sebou náročný týden a potřeboval se odreagovat, abych vypnul a zas myslel na jiné věci.

Cestou zkouším, kdo má směnu v Matahari, ale končím v Candyshopu u Reginy. Byla v podstatě jediná, kdo byl volný a já si řekl, ze to zkusím.

Přesně na čas přicházím, zvoním, hned jsem vpuštěn. Jdu dozadu a dveře jsou pootevřené.

Jdu po schodech dolu a na baru už na me čeká Regina s barmanku.

Wow efekt se žádný nedostavuje. Přišlo mi,  ze ani není rada ze me vidí a cele to bylo chladné. Nejsem ošklivý a jsem hezky oblečený. Od barmanky dostávám kolu a Regina říká ať jdu za ni.

Dostal jsem pokoj vzadu bez sprchy. Uvnitř pokoje mi říká ať si odložím a ze to bude 2tis Kč. Váhám, protože nevím kam si ty věci mám dat, nevidím ručník a jsem zmatený. Není to má první návštěva ale to Regina nevi. Moc nekomunikuje. Mohla se o me lépe postarat. Nenabízí zadne extras.

Platím a odkládam si. Mezitim kouknu na ni a ona už je také svlečena a vidím ze je výrazně chlupatá v rozkroku. Mám chut utéct. Cítím ze to nebude dobrý. Vůbec nemám radost.

Ukazuje mi nějaké staré pantofle, ze jdeme do sprchy. Říkám si, ze ještě před 10min ty pantofle mohl mít někdo jiný.

Prochazime rychle naproti do sprchy. Sprcha na pokoji, je sprcha na pokoji. Tohle je na prd. Ručník na zemi je vlhkej.

Ve sprše si me umyje, začíná hlasitě sténat a honí mi ho. Přišel jsem plnej, tak to šlo rychle. Hladil jsem ji prsa a občas mi stáhla ruku z prsou dolu, nevím proč, tak jsem byl opatrný. Dolu jsem ji ruku nedával, tam jsem si představoval vždy toho bobra.

Vůbec nechápu, proč se nepřipraví. Bylo ji úplně jedno, co si budou ten den klienti myslet. Za celou dobu se mi tam dole neukazala a dělala vše proto, aby byla co nejdál.

Vracíme se zpět na pokoj. Nevím co mám dělat. Nic neříká. Dává bílé jednorazove prostěradlo a říká ať si lehnu na břicho. Začíná b2b, stena u toho. Má nacvicenou sestavu a jede podle toho. Jde vidět ze už to děla nějaký pátek. Ale nic extra. Asi v půlce času říká ať se otočím. Pokračuje v b2b. Nenavazuje se mnou oční kontakt a s přestávkami děla frontalni útok na můj penis. Mistama to trochu bolí ale držím se. Když to udělá po několikáté tak mi přijde ze to chce co nejrychleji ukončit. Ptám se tedy kolik máme času. Tak prý 10min než musíme do sprchy. Ona se ale rozhodla, ze mi ho urve. Už me to nebavilo a tak jsem po 5min pustil páru a bylo hotovo. Jen me utrela a řekla, jdeme do sprchy.
ve sprše mo přijde ze je ten ručník na zemi ještě víc mokrej. Proč ho nevymění? Kdo tam byl predemnou? Tak jsme se oba umyli, NS pokoji oblekli a já odcházel po 55 min pryč. Regina se na nic neptala. Na baru se divili ze už jsme skončili a já byl vlastně rad, ze jsem pryč. Venku na dvoře kouřila jiná slečna, ale nepoznal jsem kdo by to mohl být.

Opakovat nebudu.

Druh masáže: body to body

Délka masáže: 60 minut
Cena masáže: 2000,-

https://tapky.info/?3870,regina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hodnocení celé masáže:  (průměr)

IMG_6712.jpeg

3 5 votes
Hodnocení recenze
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 května, 2024 18:47

Tak Regina už zmizela, takže asi se tam něco špatného událo nebo toho měla už plné zuby. Měl jsi smůlu, že jsi byl u jejího konce. Jinak podle recenzí byla hodně dobrá, škoda, chtěl jsem ji navštívit.

3 května, 2024 19:24
Reply to  Sktr

Hm, tak to mne opravdu mrzí.  😭 
Regina byla super a fajn, taky bych se k ní občas ještě vracel.
Nechápal jsem z této recenze, co se to stalo…

Last edited 5 měsíců před by ExPlayer
8 července, 2024 16:50
Reply to  Sktr

Už je zase v rozvrhu :))

3 května, 2024 23:04

Koukám kolego, fakt se pod tuhle recenzi taky můžu podepsat, absolutně stejný…..Jen taková technická: To je fakt takhle špatný konec u všech holek nebo se to děje jenom když slečna je s podnikem či sama se sebou, nespokojená? Neber to nikterak jako nějaký velký vyzvídání, jenom jsem tohle měl naprosto stejně a naprosto stejně, bez připravený postele/futonu, ve sprše bída….hodně mě tohle mrzí, tak holt, stát se to může komukoliv a kdekoliv, na kterýmkoliv salonku s kteroukoliv slečnou. Nicméně, by se mohla sama slečna snažit, aby ty vzpomínky byly co nejkrásnější. Je mi tě líto 🙁 Tak snad sis spravil chuť nějakým fajn jídlem a třeba někde jinde, zkusíš zlepšit reputaci.

utesitel
4 května, 2024 10:00

K tomu bych taky jednu poznámku. Nejprve bych se rád zmínil že jsem stejně jako většina z vás velmi spokojeným zákazníkem Candy Podle mě jsou jako salón v Praze nejlepší. Nicméně dle vyjádření jedné z masérek (samozřejmě ji neprozradim) tak holky mají zákaz odmítat (masérky z Candy) opilé či jinak nevhodně chovající-se klienty a díky tomuto nařízení už pár holek že salónu odešlo.
Já doufám že to není pravda nebo už to není pravda

4 května, 2024 14:45
Reply to  MartinNovak

Souhlas 😇😇😇

user1902
4 května, 2024 14:58
Reply to  MartinNovak

normalna pracovna vyhorelost. bud mas salony ako cukrarnu, alebo kralikarnu, kde su holky drzane skratka a „vsetko pre zakaznika“ (aj ked o kralikarne sa to uz moc napisat neda). alebo mas ladove kralovny z Angels, Excelent a pod, kde zasa si holky robia co chcu a zakaznik ja takmer vzdy nespokojny. a posledna moznost je ruleta ako v Infinity, ci Princess, kde nejake pravidla su, ale je aj nejaka volnost a niekedy to dopadne dobre a niekedy zle. ano, cukrarna je top z hladiska pristupu slecien ku zakaznikovi, pani mama to tam riadi kvalitne, ale na druhej strane, vydrzia tam dlho len slecny co su fakt vo financnej nudzi (neverim, ze tam nejaka ma problem, ze by nemala cely den nic na praci), alebo maju specificky vztah ku tejto praci

5 května, 2024 00:01
Reply to  user1902

Tak co se týká Princezen, můžu potvrdit, jak to tam chodí a že slečny mají fakt volnou ruku a myslím, že co se týká v rámci zkušeností, mohu za sebe říci, že každá z nich, je fakt moc fajn a velmi milá. Teda pokud zrovna se nesejdou špatné dny, blbý klient před tebou atd. Nicméně, proč ti odpovídám, co si myslíš o Matahari? Kam bys ho zařadil? Taky ruská ruleta nebo ledové královny? či vše pro zákazníka?

user1902
5 května, 2024 05:21
Reply to  prosteFilip

mas nedostatocne naroky, tebe staci, ze maserka je mila a ukecana a odchadzas happy. na skutocnej kvalite sluzby ti nezalezi. Matahari nikam zaradovat nejdem, pretoze je to za mna predrazeny nezmysel pre turistov a nikto ma tam nedostane. ale podla mna to hlavne nie je miesto pre teba, pretoze tam mas nulove sukromie – navstevnici, maserky sa volne stretavaju ako v nejakom klube (hodnotim na zaklade asi 5 rokov starej skusenosti, ale neviem o tom, ze by sa nieco zmenilo za tu dobu).

CandyShop
4 května, 2024 21:21

Přejeme krásné víkendové odpoledne místní komunitě. Často se zde do diskuzí nezapojujeme, nicméně v tomto případě bychom asi měli udělat výjimku a nechat vás nahlédnout pod pokličku jak se tak říká. Nejprve bychom rádi poděkovali za převážně pochvalná slova na adresu našeho salónu. Ceníme si vaší přízně.
Zároveň bychom chtěli vyvrátit tvrzení ohledně údajného pravidla neodmítání klientů. Jsme si jistí, že každá jedna naše masérka potvrdí, že toto pravidlo u nás neexistuje. Věříme, že náš tým má pevné jádro se spokojenými masérkami, které jsou s námi již dlouho a kterým se dostává naší plné podpory jak v profesním tak osobním životě. Právě díky tomu jsme schopni poskytovat služby na nejvyšší úrovni. Zároveň se nyní vzhledem k rozšíření na Prahu 2 snažíme základnu rozšířit o další kvalitní masérky. 
Často se ale bohužel stane, že masérka nezvládne ukočírovat příliv financí, na který dříve nebyla zvyklá. Nakonec to může vyústit v nekončící párty plnou alkoholu a drog a masérka ztratí smysl pro odpovědnost a její docházka poté připomíná ruskou ruletu a my si musíme házet mincí zda dorazí do práce a případně rušit rezervace. Pak klienti nesmí věřit všemu, co jim masérka tvrdí a snaží se svalovat vinu na salón. 
Tím neříkáme, že se vždy rozcházíme ve zlém. Je mnoho masérek, po kterých se nám stýská a které byli velmi smutné, když museli odejít, ale prostě existují důvody, kvůli kterým další spolupráce není možná (více konkrétní nebudeme, abychom neuškodili masérkám, které již pracují jinde).
Co se týká klientů, snad to nezakřikneme, ale drtivá většina našich zákazníků jsou slušní a bezproblémoví. Zároveň vzhledem k pracovní době se s opilými klienty také nesetkáme. Samozřejmě občas může dojít k nějakému nedorozumění, ale to se vždy snažíme vyřešit ke spokojenosti všech stran. 
S pozdravem 
Candy
 
PS
Každý pokoj v salonu má vlastní sprchu, pouze jeden ji má přes chodbu, ale je vyloučeno, aby běhen masáže sprchu/ručník použil někdo jiný. A po každém klientovi je sprcha a příslušenství dezinfikováno.

13
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx