Erotické masáže Praha

Nikol – Rabbit Hall

Tentokrát v pobočce u „bílých králíčků“ ve Vršovicích nad Penny Marketem v prostorách, kde dřív sídlil salón tuším Diamond nebo tak nějak. U králíčků jsem tu byl podruhý. Otevřela mi slečna „recepční?“, nabídla drink a zavolala Nikol. „Ahoj, jak se máš? My už se přece známe,“ přivítá mě ona a doplní to několika polibky na mé tváře, na které se musím sklonit, protože Nikolka je asi o 30 cm menší než já. Docela mě překvapí, že si mě pamatuje, byl jsem u ní naposledy asi před 3 lety, kdy v RH teprve začínala masírovat. Za ty roky se u ní muselo prostřídat obrovské množství tváří – asi má na ně dobrou paměť.

I já si ji trochu pamatuji – maličká, skvělá mrštná štíhlá postavička, na můj vkus moc velké a „umělé“ rty a výrazné řasy, bez toho by se mi líbila víc, ale i tak je hezká, zvlášť díky tomu, že se od začátku usmívá a já z ní mám dojem, jako by mě opravdu ráda viděla. Přístup tedy na jedničku. Sprcha je příjemná, středně kontaktní, bohužel to mazlení, objímání a tření intimních partií o sebe celkem brzo utne – já bych v tom klidně ještě pár minut pokračoval, protože to bylo móóóc příjemný!

Masáž na břiše taky celkem krátká, pohled v zrcadle úchvatný – ta její postavička, to její „flexibilní“ kroucení doprovázené sexy vzdechy a jemnými polibky, lepší relax neznám… Po otočce pokračuje standardní erotická masáž – a já jsem spokojen. Nic nechybí, prsa má krásná a na její malé postavičce skvěle vynikají, střídá několik poloh, včetně 69ky, škoda jen, že když se má ruka šmátralka přiblíží k její pipince, je jemně popostrčena o kus dál. Oukej, takže jen kukando. Ale i to takhle z bezprostřední blízkosti stálo za to, stejně jako její foot job poté.

Udělal jsem dobře, že jsem se za Nikolkou vrátil, bylo to moc hezké. Škoda, že neodhadla čas, do sprchy mě nahnala trochu moc brzo. Když zbývalo na konci trochu času, mohla mi třeba nabídnout zopakovat nějakou oblíbenou pasáž nebo se mě zeptat jak chci 5 minut času využít, takhle jsem odcházel za 55 minut od příchodu, já vím, jenom 5 minut – ale já bych věděl, jak je příjemně využít do mrtě.

Každopádně ji doporučuji, je roztomilá, masíruje dlouho a umí to.

Masáž Mix, 60 minut, 1600 Kč se slevou (kartička), jinak to stojí 1800 Kč,
https://tapky.info/?3550,nikol-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení: (super)

Nikol120-rabbit-hall.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx