Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Janička – Masáže Janička

Minulý týden jsem byl na návštěva u Janičky ve Freyově ulici.

Inzerát jsem našel na Annonci, profil zde asi nemá.

Domluva a celé objednání probíhalo telefonicky a domluva byla celkem rychlá. Po telefonu příjemný hlas.

V daný den, po potvrzení schůzky a času, jsem se dostavil na adresu. Otevřela skvěle vypadající, příjemná panička Janička v sexy župánku. Něco pro milovníky MILF. Věk bych odhadoval něco kolem 40. Možná 1-2 roky po 40. Následovalo přivítání a následná sprcha. Salon, ve kterým Janička pracuje, působil čistě, příjemně a nechyběl ani krb.

Samotná masáž probíhala standardně, avšak oproti mé první zkušenosti z jiného salonu, mnohem kvalitně. Rozhodně se nejednalo o nějaké jemné mačkání a kroužení, ale o docela kvalitní masáž. Hlavně masáž zad a nohou byla za mě super. Při celé masáží je Janička nahá, na což se fakt hezky kouká. Pěkný pevný tělo s hezkými prsama, na které si nechala i sáhnout. Jak říkám, prostě dobrá MILFka. Pomáhá tomu i zrcadlo pro lepší výhled.

Janička je českého původu, takže pro ty, jako já, co si rádi u toho trochu povídají, tak je to určitě plus. Janička je příjemná, inteligentní a dá se s ní mluvit skoro o všem.

Po masáži následuje i to, pro co jsem přišel. Tedy Janička na mě hezky vyšpulila nahý zadeček, což byl pohled pro bohy a začala mě pomalu masírovat v oblasti třísel. Honění bylo fakt slušný. Umí za to prostě vzít.

Jednalo se obecně teprve o moji druhou erotickou masáž.  Z první, u jiné paní, jsem byl trochu zklamanej, ale chtěl jsem tomu dal ještě jednu šanci. Z masáže u Janičky jsem byl nadšenej a jsem rád, že jsem tomu dal ještě šanci. Samotná masáž byla intenzivní a fajn. Na honění a pohled na nahou Janičku dlouho nezapomenu.

Cena byla za hodinu 2 tis., nicméně z mého pohledu za kvalitu. Určitě se někdy vrátím na druhé kolo.

 

Erotická masáž

Délka masáže 1 hodiny

Cena 2 000 Kč

Profil jsem tady na ní nenašel

Celkové hodnocení  (super,dobrá)

552863041_552863043.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx