Erotické masáže Praha

Leila – Nirvana

Jedná se o Shibari session

Objednání trochu zapeklité protože jsem zkoušel přes rezervační formulář týden dopředu, pak dva dny dopředu a stále bez odpovědi ale jelikož jsem měl k dispozici poiuze konkrétní datum, zkusil jsem ještě den dopředu přes WA kdy jsem se nakonec spojili. Byla nabídnuta Leila a Kira, při dotazu na preference jsem dostal odpověď, že jsou obě šikovné tak jsem vybral Leilu když promo čánek byl o ní a navíc nemá na profilu žádnou recenzi takže by se to mohlo projevit i počtem lístků v osudí:) Jenže v preferovaný čas nebyla Leila k dispozici takže to padlo na Kiru. Dopoledne přichází informace, že je Kira nemocná ale že Leila přijde dříve už na mnou rezervovaný čas a tak se to po všech možných variantách vivinulo takhle:)

Dojezd na místo v pořádku, zvoním 16:28 a do půl čekám jelikož, jsem viděl že 25 teprve vchází dovnitř osoba za kterou mířím, tak se asi musí převléct a nachystat. Přijetí velice vřelé, objetí a pusy na obě tváře s představením. Jsem trochu zaskočen protože oproti fotkám úplně jiná osoba než jsem očekával. Naštěstí jiná v lepším pojetí. Takže pokud to je opravdu Leila z fotek tak jsem ji závěrem akce doporučil vyměnit fotky jelikož v reálu je to nádherná holka a ne průměrná z fotek. Nabídnuta voda, kterou neodmítnu a jde asi zkontrolovat pokoj zda je k dispozici. Rychle skenuji prostředí, které je na úrovni a už přichází znovu s tím, že je potřeba zaplatit domluvenou cenu, spolus s nabídkou extra služeb, kterých nevyužívám jelikož to bude celkově něco nového a nevím co se k tomu hodí.

Přicházíme do pokoje kde se ptá zda jsem zde poprvé a jestli mám s vázáním nějaké zkušenosti, a pokorně oznamuji že jsem zde poprvé a viz zaslaný dotazník i bez zkušeností.
Oznámí, že mám další čas než se připraví a využiji sprchu v pokoji. Sprcha pěkná, chvíli trvá než teče teplá voda ale žádný problém. Vše pěkně upravené a čisté.
Pokoj nachystaný, svíčky, ledkami podbarvená klenba stropu a dvě zrcadla. V zádveří umyvadlo a prostor na odložení věcí.
V moment, kdy ukončuji sušení přichází a ptá se jak moc světla necháme, volím nejtemnějši variantu jelikož zrcadlo je za mnou a vedle mě, kdy bych si výhled úplně neužil, takže spíše intimno.
Začínáme hlazením v poloze na zádech a rozepne si svůj úbor přes prsa, kdy vykouknou nádherné bradavky, a i když jsem na velká prsa, poprvé jsem musel uznat, že i kůzlátka Nasazuje mi škrabošku a nevidím nic, při oslepení přejíždí po těle něčím kovovým ale nezabírá:)
Následně sundává škrabošku a začíná vázat od kotníků ke kolenům, celou dobu se ujišťuje zda je to ok a je;)
Po svázání následuje pár doteků všude a dotaz zda chci svíčku, prvně jsem myslel ať na sebe lépe vidíme ale zahlédl jsem lejík tak jsem trochu znejistěl a ptám se, zda to nezanechavá nějaké stopy.. prý ne a ať zkusím aspoň jednou a uvidím:) pristup velice milý a profesionální. Tak jsem zkusil a nebylo to nic závadného ale požitek taky žádný takže na to prostě asi nejsem. Zvládl jsem všechny pokusy a zhasína svíčku a loví ve své tašce zase něco:) nevyčerpatelná zásoba a když nevíte co můžete čekat je to napětí stále přítomné.
Bere druhý provaz, váže k sobě ruce a následně kolem trupu. To už bylo trochu pevnější a obavy, že zůstanou stopy narůstá. Stále se ujišťuje zda je vše ok. Když dokončí vázání jsem zvědav zda je konečná nebo přijdou ještě ruce k nohám, ruce s něčemu ale vyloženě si semnou hraje, tahá za svázané ruce ať mi dá najevo, že už je vedoucí ona.
Během všech úkonů prokláda polibky na krk, jazyk do ucha, vzdechy… ví co potřebujeme:) chopí se kapitána a říkám si to bude ono, ví co má dělat. Před nejlepší pasáží končí a jde opět ukazovat dominanci. Palec v ústech, přibližování k polibku a cuknutí, nastavení bradavek a sotva se chcete pobavit tak nechá kousek či uhne rovnou. Je to hra:) asi jsou osoby, které to vyhledávají, neříkám, že to nebylo zajímavé ale asi nejsem ten typ, který to potřebuje.
Zase šmátrá v tašce a vytahuje plácačku:) už vidím ty fleky na zádech a zadku ale naštěstí velice jemně tak ať to cítím ale bez následků. Pokyne ať se otočím na břicho což není úplně ve svázané situaci jednoduché a tak mě otáčí ona a pokračuje v plácání na druhé straně těla. Po chvíli otočí zpět a začína se věnovat opět rozkroku, kde po předchozích akcích panuje ledový klid… po pár minutách mám chuť oznámit, že to nemá význam a ukončíme zábavu ale byla by to velká chyba. Chce ať odejdu s tím pro co jsem přišel a střídá jednu techniku za druhou než najde tu pravou. Dávám najevo, že takto by to asi šlo a bylo pochopeno. Vůbec nemám ponětí o čase jestli jsme u konce nebo v půlce, jen to zapálení, že to chce zvládnout. Sotva projevy začnou stoupat u mě, přidává na tempu a projevu i Leila. Pak nastává něco neskutečného… nevím jestli to lze hodnotit ale jestli ano tak pokud ne nejlepší tak jeden z top 3 endingů ever:)
Po závěrečném vycukání jsem necítil od úvazu dlaní až ke konci prstů … když jsem to zmínil tak jsem vzbudil strach u mistress zda něco neudělala zle a hned jsem vysvětlil, že to není jak zní, že se nejedná o problém.
Po rozvázání jsem se nezmohl na nic než relaxovat a nechal se hladit, po chvíli přišla výzva k otočení a proběhla ještě krátká hladící masáž, chvíli jsme poleželi, polichotili si a šlo se do sprchy, kde to bylo taky moc fajn, včetně lámaného pokecu. Angličtina ani čeština nebude to pravé a jinak nesvedu… nesrovnalosti zvládl dovysvětlit translator po sprše a myslím, že jsem Lejlu neviděl naposled. Na shibari už asi nemusím, splnil jsem si zážitek, nad kterým bych vždy uvažoval ale není to úplně muj šálek čaje asi… zkusím nějakou jinou masáž v podání Lejly, jestli bude tak zázračný závěr nebo to bylo vším okolo a pak můžu dělat finální závěr.
Doufám, že popis není až moč podrobný nebo dlouhý ale i tak v tom polovina chybí. Bylo to chvilkami “nudné” ale celkový zážitek je velice silný a moc doporučuji všem! Za plnou cenu bych to určitě nikdy zkusit nešel ale vůbec nelituju, že jsem tuto zkušenost nabral. Pokud vyhledáváte vázání tak to může být právě to ono;)

Díky závěru a přístupu nemůžu hodnotit jinak než super dobré. Krásná holka se super službami. Nebál bych se připlatit nějaké extra, protože i bez příplatků to bylo více než zajímavé takže si dokážu představit jaké by to mohlo být s extra… příště bude:)

(super,dobrá)

Typ masáže: Shibari session 90min

Celková cena po promo akci tady 2000Kč za 90 min bez extra;) (full price 5000Kč)

PS: díky za tu možnost;)

admin edit: https://tapky.info/?4749,leila-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

421727892_902929018503389_4836463413629178363_n.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx