Erotické masáže Praha

Shibari Session – Nirvana

Nejsem typ, který by navštěvoval sexuální pracovnice, ale je tu jedna moje úchylka, kterou jsem měl problém uspokojit. Příležitostné seznamování vás navzdory svým výhodám málokdy spojí s lidmi s podobnou posedlostí.

Shibari není jen fetiš nebo preference. Je to forma umění, která vyžaduje praxi a odhodlání. Bohužel nechci být tím, kdo partnera svazuje, nemluvě o tom, že moderní ženy jsou tak zvyklé ležet na posteli a být pasivní.

Pokud vím, v Praze není žádné místo, kde by se Shibari nabízelo jako služba. Pro většinu míst je to asi příliš velké riziko. Určitě existují individuální pracovníci a třeba na BDSM swingers party se dá někdo najít, ale potřebuji mít jistotu, že dostanu, co chci.

Nejdřív jsem se trochu bál, ale rozhodl jsem se, že si udělám vánoční dárek, a přistoupil jsem k tomu skoro jako ke skákání na lanech. Od začátku mi však bylo jasné, že mám co do činění s lidmi, kteří vědí své, takže jsem se začal uvolňovat. Ptali se na mé preference. Řekl jsem, že chci, aby se mi dostalo dotykového a jemného zacházení, že chci, aby slečna se mnou mluvila a byla milá. Také se ujistili, že nemám žádné zdravotní problémy, které by mi mohly způsobit nějaké riziko, což je nesmírně důležité, pokud jde o jakýkoli BDSM akt.

Tak jsem byl odveden do pokoje, svlékl jsem se, osprchoval a představení začalo.

Celková atmosféra se mi opravdu líbila. Cihlové zdi vyzařují cosi dráždivého, koupou se v dusné karmínové záři strategicky rozmístěných červených světel, místnost pulzuje vzrušením. Esoterická temná hudba, svůdný soundtrack, umocňuje očekávání. Zrcadla strategicky umístěná v blízkosti postele vytvářejí dynamickou vizuální souhru a umocňují celkové vzrušení.

Moje Mistress – Leila – byla rozhodně přitažlivější, než jsem očekával. Do dokonalé desítky měla daleko, ale v její postavě bylo něco, kvůli čemu bylo těžké odvrátit zrak. Upřímně řečeno, podle fotek jsem si myslel, že bude vypadat hůř. Nebyla nahá, ale její černý župánek byl dokonale na té hraně mezi odhalováním a zaujatostí. Jemná hra látek a strategické výřezy vypovídaly o tom, že se cítí dobře ve své kůži. Od samého začátku jsem z ní cítil něžnou dominanci, která z ní vyzařovala.

Upřímně řečeno, byl jsem fascinován. Částečně jsem se na shibari těšil ještě předtím, než jsem tam vstoupil, ale od chvíle, kdy jsem ucítil, že nemůžu uniknout provazům na nohou, jsem cítil přesně to, v co jsem doufal. V dalším okamžiku už mě přivazovala nahoře, dýchala mi do ucha, hrála si s jazykem a nepustila mě. Poprvé vědomě ztratit kontrolu bylo úžasný, jako bych ztratil veškerou tíhu zodpovědnosti, kterou jsem měl po celá léta.

Bylo to kurevsky sexy, nebudu lhát. Její tichý, nosný hlas a něžný přístup mě uvedly do jakéhosi transu. Řekl bych, že Leila v podstatě udělala všechno tak, jak jsem si to představoval, než jsem tam přišel. Vím, že to v recenzi nepomůže, ale nenašel jsem jediný detail, který bych na jejích technikách nemohl pochválit. Možná, že kdybych u ní nebyl poprvé, byl bych kritičtější, ale tohle byla pekelná jízda. Hlavně jde o její tempo a téměř gymnastický přístup. Připadal jsem si jako oběť pavouka, která už omdlévá z jejího jedu.

Divím se, že jsem to vydržel tak dlouho, když jsem viděl, jak to bylo sexy. Nejsem si jistý, ale možná používala nějakou techniku hranění, nebo jsme se prostě jen synchronizovali v dynamice uvolňování a napětí.

I když bylo osvětlení nastaveno poměrně slabě, měl jsem vždy dostatečný přímý výhled. Příště však určitě požádám o něco jasnějšího. Chválím také všechna zrcadla, která měli kolem nás. Bylo to jako sledovat porno, které vás nějakým způsobem nutí cítit všechno, co cítí herci v něm. Dokonce jsem z toho tak trochu zažil derealizaci.

Jo a taky bych doporučil vzít si vlastní pantofle do sprchy. Nebyl jsem na to připraven.
Rozhodně tento zážitek doporučuji, pokud vás to zajímá nebo jen chcete zkusit něco nového. O jejich dalších službách nemohu nic říct a pořádně je porovnat s konkurencí, ale pokud je vaše zkušenost alespoň z větší části podobná té mé, určitě to bude stát za to. Navštívím je znovu, tím jsem si jistý.

Masáž: Shibari session

Délka: 90 min

Cena: 2000 Kč (akce) běžná cena 5000 Kč

Chcete prožít to co já, za stejnou cenu jako jsem platil já ? Díky tomuto serveru máte možnost !
Prvních 5 z Vás kteří do komentáře napíší Chci zkusit shibari obdrží od admina ťapek do emailu kód který při objednání nahlásíte a za 90 minutovou Shibari session zaplatíte pouhých 2000 Kč místo 5000 Kč !

Jediné podmínky jsou, že musíte mít zde na serveru již napsané minimálně 3 recenze, být mezi 5-ti nejrychlejšími a napsat zde recenzi o svém zážitku.

https://erotic-massage-prague.com/cs/shibari-session-2/
https://www.tapky.info/?4749,leila-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

photo_2023-10-01_14-59-18-1-1.jpg IMG_5508-0.webp

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
2 ledna, 2024 19:19

Komentujte pouze pokud mate opravdu zajem zkusit masaz Shibari v salonu Nirvana masaze, diky 😉

3 ledna, 2024 01:23
Reply to  admin

Říká se, že zkusit se má všechno. V zájmu štábní kultury, „Chci zkusit shibari“.

3 ledna, 2024 02:27
Reply to  admin

Chci zkusit shibari

2 ledna, 2024 21:41

No vypada to teda zajimave podle googlu  😂  Skoda, ze tu neni trosku vic detailneji popsana cela 90 minutova session  😐  I tak bych mel zajem o pomokodik  🙂  Jaky mistress tuhle sluzbu nabizeji?

Dr.Pepper
2 ledna, 2024 23:45
Reply to  S18Uni

Ahoj! Je tu adminka Nirvany. Zde popsané Shibari session vedla Leila. Zatím je jediná, kdo tuto službu nabízí. Pak ještě máme slečnu Kiru, ale ta je však stále ve “výcviku”. Slibuji, že ji naučím všemu, co umím, abyste si mohli vybrat, s kým strávíte svůj čas, a ani na vteřinu toho nelitovali! ;P

3 ledna, 2024 01:19
Reply to  Dr.Pepper

Jak moc velké má slečna Leila zkušenosti? A jakým způsobem probíhá u vás zaškolování Kiry? Zrovna u shibari si myslím, že kvalifikace hraje docela roli.

Dr.Pepper
3 ledna, 2024 03:51
Reply to  entity

Program Shibari session připravujeme již několik měsíců, takže Leila stihla získat dostatek zkušeností, aby mohla vázat „na zemi“. Částečné a úplné závěsy zatím nepraktikujeme, protože se jedná o náš experiment a chtěly jsme nejprve zjistit, zda vzbudí zájem. Až budou děvčata vycvičená na požadované úrovni a pokud o to bude zájem, zvážíme stanovení závěsného bodu.
Program, který jsme zatím připravily, nevyžaduje složité prvky a je „úvodním“ programem jak pro začínající Mistress, tak pro klienty bez předchozích zkušeností s vázáním. Na této úrovni se Leila cítí dostatečně jistá, aby mohla pracovat samostatně. Samozřejmě nezůstaneme u toho, co jsme již dokázaly, a budeme své dovednosti dále rozvíjet, protože vám chceme zprostředkovat opravdu nevšední a exkluzivní zážitek.
Jsem riggerka se zkušenostmi, shibari praktikuji již několik let. Školím děvčata já.
Jak výcvik probíhá. Na úplném začátku je samozřejmě teoretická část: co je shibari, jaké druhy provazů se používají a v jakých situacích, bezpečnost a kontraindikace, jak se vyhnout nebezpečným situacím atd. Také teoretická část zahrnuje přípravu na samotnou session – rozhovor s klientem, vytvoření správné atmosféry, výběr potřebných pomůcek. Dále učím základní uzly a jednoduché prvky. Když se jednoduché prvky naučí a zdokonalí, komplikujeme typy vázání, přidáváme trochu improvizace, aby byl zážitek každého z našich hostů jedinečný. Po teorii a osvojení si základů přejdou slečny k nácviku na „focus group“, takže určitě nebudete prvním, koho naše Mistress bude vázat 😀

3 ledna, 2024 02:41

Chci zkusit Shibari

3 ledna, 2024 09:39

Chci zkusit shibari

Admin
Famed Member
4 ledna, 2024 21:01

Tak 4 unikatni slevove kody odeslany. Tesime se na recenze a jiz jen jeden z vas ma moznost vyuzit tuto neopakovatelnou akci 😉
Kdo sebere odvahu ? 😀

Last edited 8 měsíců před by admin
5 ledna, 2024 01:40

Chci zkusit shibari

Dr.Pepper
5 ledna, 2024 03:05

Ahoj, tady máma Nirvana :“D 
Koukám, že máme posledního šťastného výherce akce! Děkujeme a budeme se na vás moc těšit

Máme pro vás však ještě jedno eso v rukávu 🙂
 
Možná si mnozí z vás všimli, že kromě Shibari Session je v naší nabídce ještě jedna nová možnost – Shibari Show – na které se podílejí dvě masérky (více se dočtete na stránkách, odkaz přikládám níže 😋 ). 

V této souvislosti jsme pro milé uživatele webu připravili dodatečný poukaz s mega slevou 3000 Kč (7500-3000=4500) na 90 minutové performance-session

Pospěšte si a popadněte třešničku z dortu a napište „Chci shibari show!“.

S láskou, Nirvana
odkaz https://erotic-massage-prague.com/shibari-show/

5 ledna, 2024 10:57
Reply to  Dr.Pepper

Chápu, že tam píšete něco o překvapení, ale z popisu Teda nic moc poznat nejde a pokud vezmu cenu 7500, tak pochybuji, že při takovém popisu se někdo ozve.
Shibari session je poměrně jasná představa.
Za mě je to zbytečné neprozrazovani. Stejně to případně popíše někdo tady v recenzi, můžete v popisu nechat nějaký prostor pro fantazii, ale teď tam nemáte napsáno prakticky nic.

Dr.Pepper
7 ledna, 2024 01:04
Reply to  faktNevim

Dobrý den, milý faktNevim 

děkujeme, že jste si všimli naší snahy ohledně přípravy překvapení – je pravda, že informace popsané na stránkách jsou dost tajemné, ale vše jen proto, aby první slovo nebylo pro nás, ale pro hosta,protože jak se řiká – po zrodu umění musí autor mlčet :). 

Praktikování Shibari tak či onak předpokládá důvěru . Aby byl první experiment pro hosta co nejpříjemnější, připravili jsme tuto nabídku – slevu 3000 Kč.

 Například cena za mix masáž (3 v 1) se dvěma slečny na 90 minut stojí v průměru 4800-5000 Kč podle místa. V tomto případě máte session se dvěma dívkami, unikátní program, proškolení v tradičních technikách Mystress, roleplay, pussycat a to vše za cenu 4500 korun. 

Takže na vás stále hravě pomrkáváme a čekáme, až nás navštívíte  😋  😊 

Admin
Famed Member
10 ledna, 2024 19:26

Posledni vyzva 😉 Mate poslednich 24 hodin se prihlasit o posledni slevovy kod. Zrejme jste si nikdo nevsimnul, ze Martinx ktery se o nej prihlasil, nesplnuje podminku 3 napsane recenze. Pokud se tedy prihlasi behem 24 hodin nekdo kdo jiz 3 recenze napsal tak je slevovy kod jeho. Pokud ne, tak jej zitra touto dobou odeslu Matinovi.

Last edited 8 měsíců před by admin
15
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx