Erotické masáže Praha

Lusy – Infinity Spa

Napsat tuhle recenzi mi trvalo déle než obvykle, potřeboval jsem se nějak vyrovnat se špatnou zkušeností. Normálně chodím jinam, volbu salónu ovlivnila místní propagace a snaha zkusit něco jiného. Považuju prostředí/logistiku salonu za důležitý faktor, výrazně ovlivňující zážitek – vynechal jsem proto novinky (LoveMe, SweetPeach apod) a prošel fotky zavedeného Infinity. Za mne bylo rozhodně z čeho vybírat, po chvilce váhání jsem volil LUSY. Nová dívka, říkám si, dám tomu šanci. Trochu neobratnosti mi bude vadit míň než kyselá, vyhořelá a přepracovaná masérka. To jsem si říkal…

Objednání úplně v pohodě. Reagují rychle, volný termín, instrukce jasné. V den masáže potvrzuji, dostávám adresu (namísto Hálkovy je to Koubkova). Už jsem zde jednou byl, dokonce na stejném pokoji, takže špatná zkušenost není prostředím. Pokoj je myslím v pohodě, stejně tak sprchovací místnost je OK.

Přicházím na čas, ve dveřích mne vítá Lusy. Trochu rozpaky, představoval jsem si tu holku jinak, fotky má nejasné. Sice jsem nečekal, že mne uvítá v červených jehlách z fotek, ale takhle s drdolem a v brýlých… Nu co už, jdu dál. (Fotky asi nejsou fake, i když mi přišlo, že vlasy jsou na fotce tmavší než v reálu a barvené nebyly). Problém s Lusy je někde jinde. Atmosféra. Nečekám, že se bude na mne vrhat u dveří ani tvářit se, že se nemůže dočkat, až mi bude dělat dobře. Ale připadal jsem si, jako bych se zrovna ubytovával v dvouhvězdičkovém hotelu v Itálii. Moc nemluví, protože jazyková bariéra, už jste tady tak pojďte. Být poprvé na masáži, tak jsem ztracený. Domluvili jsme masáž, zůstávám u objednaného mixu. Asi jsem měl v tu chvíli změnit na základní variantu, ale stejně by asi nepomohlo… Předání peněz a až se svlékneš, tak ti ukážu, kde je sprcha. Tak fajn, dveře naproti + jasný náznak, že se jdu umýt sám. Stále si řikám, nevyvíjí se to dobře, ale v pohodě – nebudu hned na začátku tlačit na pilu a vynucovat, co bývá nejen příjemný začátek, ale v jiných salónech běžná věc, někdy s překvapivě využitým potenciálem.

Vracím se na pokoj a ještě stále doufám v obrat k lepšímu, ušetřený čas využijeme k masáži. Ta začíná pozvolna bez oleje, je celkem příjemné. Postupně se přidá nahřátý olej, ale masáž je to slabá.

Nevím, jak popsat to, co prováděla Lusy, v části na břiše obvykle zažívám tři odlišné typy: a) silovější, kde je znát masážní praxe. Může trvat i víc jak 10 minut. I v případě, že je méně erotické, tak oceňuji a postupný „vývoj“ masáže mi nevadí. Zkušenější masérka ale přidá pár provokativních dotyků, někdy zafungují zrcadla. Sestava bývá vychytaná, b2b, určitě jste zažili i obrácenou verzi, kdy zapojí zadek.

b) šimrání. Do předchozí verze se dívce nechce, protože ví, že to buď neumí anebo že je fyzicky náročné. Náznaky tantry, bývá fajn a hravé, mazlící typy jsou nadšeni, jen se nesmí přehánět (vzdechy). Proplétání prstů, rafinované tření.

c) gymnastické cviky – je někde mezi, nesnaží se uvolňovat ztuhlou šíji, paže, neřeší plosky… je to ale dynamické a když neprobíhá strojově, tak mne baví. Čekám, co příjde, je to taková hra.

U Lusy jsem ani v náznacích nevěděl, co se odehrává. Abych nebyl negativní, pokoj byl čistý, bylo v něm teplo, hrála příjemná hudba. Otočka nastala poměrně brzy, nastal čas si Lusy lépe prohlédnout. Nepůjdu do detailu, informace myslím sedí. Připadala mi sice menší než uváděných 169cm, ale 19let je uvěřitelných a dvojky určitě, prsa jsou přírodní a pevná. Sice nemá nic, co mne odrazuje (napíchané rty, laciné nehty apod), jen vzhledově není můj typ, achjo. Jak se snažím vyjádřit, problém byl jinde.

Měla snahu hned začít s honěním, začal jsem jí korigovat. Chemie nefungovala na obou stranách, po pár pohlazení prsou dává najevo, že nechce. Hm… tak tady už jsem ztratil zbytky nadějí. Poslední pokus, lehá si napříč a prsy mi přejíždí hrudník, tak jí hladím zadeček (bez jakýchkoli dráždivějších pohybů či náznaků), ale odmítavá odezva. „Infinity Mix – to nejlepší co u nás najdete? Vzájemné dotyky, b2b, 69…” Rezinuju, na gradaci atmosféry musí být dva, tohle je úplně o ničem, nechápu proč. Byl jsem zcela střízlivý, galantní a bez “extra požadavků”. Neříkám, že je to nejlepší strategie, ale zrovna u týhle holky, co se netváří zrovna suveréně ani nemá takovej ten laškující výraz, mi připadalo adekvátní.

Nechávám tedy Lusy být, ta mi poleje břicho olejem, začne honit. Na to, jakou mám náladu, je překvapivě rychle vymalováno. Trochu small talku, česky se celkem asi domluví. Z rekací mám pocit, že mi moc dobře nerozumí, odpovídá nejasně, proto mne zcela odzbrojí její odpověď “že je taky z Prahy”. Aha, to mne fakt nenapadlo. Navrhuju sprchu, jdeme sice společně, ale… vodu na ní lít nemám, ani ze začátku, ani poté, co mne omyje záda. Tvářím se nechápavě, tak prý že ten (oranžový Fa) sprcháč je „muužsky”. Hotovo, odchází ze sprchy. WTF? Už jsem zažil stížnosti, že časté sprchy vysouší kůži, ale tohle bylo…divný. Dávám ještě horkou sprchu, oblíct a rychle pryč. Odešel jsem asi o 5minut dřív.

Co dodat?   S Infinity nemám problém, že nemá Koubková recepci mi nevadí, welcome drink nepotřebuju. Neměl jsem pocit, že je masérka mimo/má blbý den nebo není vyrovnaná s tím, co ero masáž obnáší.

Jestli chcete pokoušet štěstí + baví vás dirigovat mladou holku a rajcuje vás její nesmělost (?) = vyzkoušejte. Možná by pomohlo, když už má tedy brýle i během masáže, vsadit na image školačky, to by si asi svoje fanoušky našlo. Submisivní vystupování mi nevadí, ale tady mi chyběla ženskost, atmosféra a vlastně cokoli dalšího, co dělá setkání dvou lidí zajímavé. Každou masáž nemám jako zážitek, pár situací, kdy fotky byly hodně lákavé a realita byla slabší už jsem taky … ale tohle bych už nechtěl zažít.

Infinity Mix, 60 min, cena v akci 2.200,- (sic!)

mračoun (špatná, propadák = Nemůžu si pomoct.)

https://www.tapky.info/?4934,lusy-infinity-spa-603-373-881-603373881

5F138F1D-0AF7-494E-83A3-5C6C23329489-385x578.jpeg-2.jpg 004B3365-FB96-4D7E-8483-3C0A425C711B-683x1024.jpeg-0.jpg B60326E2-73B2-4BA4-AFF0-93731E01BFDA-683x1024.jpeg-1.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 prosince, 2023 22:10

Tak už to chápu s tím sprcháčem – Anitě v Infinity jsem včera ve sprše nerozuměl, proč taky nechce, abych jí nabraný sprchový gel rozetřel na záda (myslím, že fialový „Fa“ – taky asi „mužský“… 🙂 )

Last edited 9 měsíců před by ExPlayer
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx