Priváty v Praze

Lenka – Masaze domecek

Ahoj, rozhodl jsem se zase vrátit trochu zpět komunitě a napsat recenzi.

Lenka věk: 25/ výška: 167/ váha: 56/ Prsa: 4
+420 603 387 410

Objednávka na 1h asi dvě hodiny předem bez problémů. Při příchodu mi otevřela přímo Lenka, nabídla pití a odvedla mě nahoru. Platím 2000 bez příplatků.

Lenka je ze Slovenska, snědého typu. V době když jsem u ní byl minulý měsíc, inzerovali její prsa ještě jako trojky. Nyní už opravili na reálnou hodnotu čtyřky. Foto na stránkách je její a aktuální. Za to má u mě domeček celkově body nahoru, protože zatím i u jiných slečen fotky vždy seděly. Potkat ji na ulici, tak jí typnu věk spíš tak 27-30, ale možná kvůli tomu jak má vyspělé partie.
Obličej má Lenka trošku slabší než zbytek těla, ale i tak celkově myslím hodně dobrý vzhled. Nebudu do detailu popisovat, podívejte se na fotku.

Po mé rychlé sprše, když jsem se vrátil na pokoj už tam čekala a svlečená. Normálně si holky rád rozbaluju sám, ale tohle mi přišlo škoda zase zabalovat, tak jsem si řekl o otlapkávačku ve stoje. Pak proběhl orál s, hodnotím jako průměr, který neurazí. A potom několik poloh a ukončení do pláštěnky. Pak pokec, hlazení a druhé kolo ve stejném duchu. Lenka není tintítko a nechala si pěkně naložit.

Co se mi na Lence mimo jejích koz a zadku líbilo nejvíc, byla pohodová atmosféra a snaha vyhovět. Všímá si. V mezipauze když viděla, jak koukám na její kozy, hned mi je nastavila, ať si je do sytosti ocucám. Sama mi řekla, že si s nima ráda hraje :D. Pak koukám a hladím její zadek a zase hezky se zakroutí, vyšpulí ho ať si taky prohlídnu její pipinu. Vše na pohodu. Bylo vidět, že jí její práce baví 🙂 . U toho si povídáme, už si nevzpomínám ani o čem, ale konverzace nenuceně plynula.

Po hodině spokojeně odcházím. Opakování nevylučuju. Koukám, že tenhle týden má mít zase směny.

Lenka3.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx