Erotické masáže Praha

Dominika – Studio Le Velour

V Levelu se objevilo za posledni dobu vicero novych slecen no a mne padla do oka “divoka kocka” Dominika, ktera ma na rozdil od kolegyn retusovane fotky, takze o to vetsi dobrodruzstvi a jasna volba 😊 Sehnat vhodny termin nebyl problem prestoze je to novicka, objednani snadne pres Reservio, zaslany standardne instrukce kam se dostavit a kde zazvonit, clovek nemusi s nikym mluvit pres kecafon u baraku, takze diskretnost ok i kdyz je Jirak frekventovany.

Dole za dvermi me privitala sama Dominika s milym usmevem na tvari, v lodickach a krasnem krajkovem topu a puncoskach. To je zde v salonu super, zadny rucnik ani zadne dziny, ale hezke pradelko na slecne hned u vstupu. Z potemnele predsine jsme se presunuli do osvetleneho pokoje, takze vsechny puvaby mohly vyniknout naplno, Dominika je vysoka stihla slecna a diky podpatkum me zpocatku dokonce prevysovala. Vlasy dlouhe, cerne a rozpustene, tmave vyrazne oci, dlouhe stihle nozky, prsa jednicky a tetovani pod hrudnikem patrne i z fotek. Domca priznala nervozitu vhledem k tomu ze prave zacina s masazemi, z cehoz jsem byl nervozni vlastne i ja a rikala abych se behem setkani kdykoliv ozval pokud by na neco zapomnela, ale nakonec nebylo treba 😊 Nabidla mi piti, predala rucnik, pockala na to az se svleknu a doprovodila do sprchy kontrolujic zda nekdo odnekud nevychazi. Sprcha probehla tradicne solo, dva druhy sprchace k dispozici, stejne tak suchy rucnik pod nohy, coz jeste maserka sama zkontrolovala, zkratka top pristup ke klientum.

Po sprse jsem se v rucniku sam presunul na pokoj, kde byla Dominika stale v pradle, mezitim hlavni svetlo ztlumila a zapla modre osvetleni na zdech, ale videt bylo dostatecne po celou dobu masaze. Nejdrive ve stoje probehl seznamovaci “tantra” ritual, kdy jsme se vzajemne jemne hladili, slecna me parkrat obkrouzila a vyzvala k sundani podprsenky, pokud budu chtit, samozrejme prijato a ja se mohl prvne seznamit s jejimi peknymi prsy vel. 1 s krasne reagujicima bradavkama 😊 Kalhotky si sejmula sama, vlasy sepla a vyzvala me k presunu na futon na bricho.

Po kratkem hlazeni Domca zacala s olejovou masazi rukama na mych lopatkach, pricemz stridala intenzitu doteku, zanedlouho zapojila sve telo, nejdrive se jen tiskla k memu, pote si na me i sedla a zacala jemne klouzat, misto zbesile divociny mi to pripominalo zacatky erotickych masazi, kdy se opravdu jednalo o masaze spise nez o mazleni. K memu prekvapeni pomerne brzo vyzvala k otoceni, takze neztracela cas s masirovanim jednotlivych prstu apod., tak aby co nejvice casu zbylo na ty hlavni hratky.

Po otoceni nasledovaly pohledy do oci a usmevy, Domca si nanesla olej na prsa a hned si na ne navedla me ruce, pricemz sama rekla ze si mohu hrat i s bradavkama a pokud budu mit nejake prani, mohu ho vyslovit, pokud by s necim nesouhlasila tak by to rekla. Misto masaze jako takove to uz bylo o erotickych hratkach, pusinkovala me po tele a zeptala se jestli mi to nevadi, tak rikam samozrejme ze ne a tak doslo i na oblibeny “ear job”, opravdu dukladny, kousani do ouska a dokonce i jazyckem rejdila uvnitr, pritom vasnive vzdychala 😊 Doslo i na pozici 69, v dostatecne vzdalenosti od meho obliceje ale tak, aby bylo videt jeji prirodni ochlupeni, o kterem je zminka i na jejim profilu, docela netradicni ale naprosto v poradku, nemela zadne mega huste chlupy, vse decentni. O dotekach dole se nezminovala, ja jsem spise jen parkrat zavadil o jeji intim partie. Doslo i na kratky foot job a hratky s nozkama, mazleni a po mem vyvrcholeni me velmi peclive poutirala kapesnicky. Chvilku jsme polezeli bok po boku a pak me slecna vyzvala ke sprse, overila zda je vzduch cisty a doprovodila me, opet zkontrolovala cistotu rucniku na nohy a nabidla i novy rucnik pro me, ale nebylo treba, staci mi jeden na sprchu pred i po.

Po navratu do pokoje byla Domca opet v pradle jako na zacatku, behem meho oblekani byla stale se mnou na pokoji, ale to uz je obligatni postup zde v salonu a za me spravny, maserka neodbiha 5 min pro teply olej jak to tak byva. No a kdyby to nekomu vadilo, tak urcite muze pozadat maserku aby mu dala chvilku o samote. Na pokoji jsem zaplatil, boty vzal s sebou do predsine, kde jsem se obul, rozloucili jsme se objetim, door to door cas 62 min.

Na otazku z webu “Ochocite si divokou kocku..?” tak odpovidam ze ano, misto draveho geparda jsem dostal mazlivou kocku domaci tak jak to mam rad, ale kdo radeji nejakou divocinu, tak…no, to uz necham na vas 😊 Spokojenost velka a tesim se na dalsi slecny v tomto fajn podniku…😊

60 min Body to body za 1900 Kc

https://tapky.info/?4768,dominika-studio-le-velour-777-317-249-777317249

image_6483441_6-0-0.jpeg image_6487327-1-1.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx