Priváty v Praze

Emma

Holka přijela z Moravy je mladá cca 25. V obličeji hezká, hodně velký prsa.
Přes zprávy nabídla ceny 30min 45min 60min. 1500/2000/2500 Dohodli jsme se na 2000/h s tím že v tom bude OB. Přijedu na adresu Pražská 1283, volám. Po asi 5 min si pro mě příjde.  Evidentně někdo jiný než s kým jsem si psal. O naší dohodě o ceně, času, OB nic nevěděla. Ukazuji ji zprávy nakonec s časem souhlasí, ale OB že prostě nedělá. Mě se vzhledově líbí tak souhlasím. Na stolek vysázím 2000.
Přijdu k posteli, ona si hraje s telefonem a pošle mě do sprchy. Dám rychlou sprchu ona si pořád hraje s telefonem. Zeptám se jestli ho může položit, že by jsem chtěl začít. Říká že máme času dost a že mi tohle do času nepočítá. Tak fajn pomyslím si. Je připravená můžeme začít. Dorazil sem před 17h, je 17:19. Postaví mi ho rukou aby mohla nasadit kondom. Chci si hrát s těmi jejíma kozama to mi dovolí. Je postaveno nasadí kondom chvíli mě kouří stěžuje si na vedro. Jde otevřít okno, když se ke mně vrátí tak na mě nasedá. Tahle pozice byla fajn šlo jí to a já si mohl hrát s těmi velkýma kozama. Po pár minutách nemůže a chce změnit polohu na misionáře. Chvíli pokračujeme, ale začíná mít řeči. Že je dusno a že mi trvá než se udělám. Začíná mi to vadit, pořád o něčem mele, jak jsou chlapy špatný, sobecký. Zeptám se jestli se může věnovat tomu co tu děláme. Ona řekne ať se snažím sám, že už na chlapy hodná nebude. (Vážně skvělý přístup od někoho kdo si nechá platit za sex) Zastavuje mě, protože musí na záchod. Tak přestávám. Jdu se napít a říkám, že teď má čas se vymluvit za chvíli budeme pokračovat. Vrací se, zeptám se jestli mi ho může zas chvilku kouřit. Odpoví že je to moje chyba, že jsem ho nechal zvadnout, že je to hrozná námaha ho postavit. Brblá že dělá od rána a už toho má dneska dost a ať si postavím sám. Rukou si ho nahoním, řeknu ji ať jde na čtyři, to udělá a pokračujeme zezadu. Už přestala plácat nesmysly, tak se mi zas prcá dobře. Dokonce i přiráží takže se udělám. Chce jít do sprchy, že je za 10 min šest tak konec. Řeknu že je 30 min od doby co položila telefon. Ona, že jsem dostal slevu na hodinu za 2000 tak co ještě chci. Říkám ok věnovala ses mi třicet minut za to si chtěla 1500 ze stolku beru pětikilo oblékám se a odcházím. Prcat umí, ale její přístup je na facku, snaží se o různé ojeby. Za mě špatný, žádné opakovaní.
Emma – v Mladé Boleslavi, nabízí  i masáže.
tel: 606542198
1500/30min
sex.cz/271581

Ema.PNG

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 září, 2023 15:30

Na ni jsem psal recenzi na nornikovi, vlastne prvni a posledni tapka v mem meste. Ackoliv jsem mel lepsi zazitek nez ty, tak to za me byl nejhorsi privatovy zazitek letosniho roku 🙂 Jeste bych vypichnul tu cimru a koupelnu.

29 září, 2023 16:51
Reply to  michal741

Me nejvice v Grace sedla shodou okolnosti taky Emma, pak zacla delat ty jeji masaze, tak jsem tam byl jednou aspon na 30min/bj v tom byla hodne sikovna.

28 září, 2023 09:35

Když tohle čtu, tak se mi chce napsat… zlatý masáže …ale počkám si, jestli se k tomu vyjádří mr.Bean. 😏

30 září, 2023 08:25
Reply to  alex_murphy

Takovej přístup slečny samozřejmě není v pořádku. Nevím no, přijela z Moravy, tam se asi místní šohajové nechávají standardně takhle vojebavat a nic nenamitaji, chodi znovu, tak to slečna takhle zkouší i tady. Pokud ma takovy pristup, nechodte za ni. Je to jednoduchý. Michal z toho vyšel ještě se ctí. Dobrej move vzít si sám petikilo zpet ze stolu. O zlatých masazich radši pomlč… 1800+ za naked telocvikovou sestavu na tvych zadech a handjob dá jen dysfunkcni blázen. Nektery se tu ještě chlubite, jak jim dáváte dyska.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx