Erotické masáže Praha

Lily Infinity spa

Objednávka typu „zkusím štěstí“. Píšu pozdě večer sms, zda ještě dnes může Lily. „Ano, za půl hodiny“ odpověď a jdu. Pobočka Koubkové, zazvoním a čekám. Za chvíli se otevíraj dveře dole „Čau, pojď dál“ řekne slečna, ani ji nezahlédnu tvář, pozdrav bez očního kontaktu, natož podání ruky odchází nahoru po schodech a já za ní. Říkám si, co to sakra je, než zahlédnu její zadek v šatech a nad ním neskutečně útlý pas. Tvl to je vosa! říkám si a kráčím zhypnotyzovanej jako hmyz za světlem a na divný přivítání jsem zapomněl.

Od Lily laskavé přijetí asi nečekejte. Je to takový ten typ blondýny, co sedí na diskotéce na baru a s chladným pohledem nevzrušeně sleduje okolí. Koukáte na její křivky, slintáte, ale při představě, že tu ledovou královnu jdete oslovit, máte najednou v krku kamení a péro se stáhne do břicha. Tohle bude průser, říkám si. Ale nebyl. Představuju si, jak její chladný tělo po mě klouže a když se jí budu chtít dotknout, ucukne. Jak jsem se mýlil!

Sprchu? Povídá lakonicky. Jdu sám. Chová se slušně, to jo, jen je zkrátka trochu odměřená. „Prosím“, ukáže na futon a zalehnu. Ve tváři mám už stejnej chladnej výraz. Ovšem! První dotek a taju, teplé dlaně, ještě na sucho, bez oleje, mi zatlačí nad kotníky. A takhle ty příjemný teplý ručky pokračujou po lýtkách výš přes celý tělo. Vše se mění, laskavost a jemnost v každém doteku. To, co Lily nevyjadřuje verbálně, dělá doteky. Jen pár masérek má tenhle dar dotyku, Lily navíc s výbornou technikou. Ona snad musí mít fyzioterapii, tantru a kámásůtru v genetický výbavě, přijde mi. Po pár minutách musím nadzvednout zadek, abych uvolnil předek. Právě probíhá hnětení krku a šíje. Všechny svaly povolujou, přeju si mít v kapse pár litrů navíc, ať to neskončí. Pomalé pohyby střídají rychlejší, jemné silnější, koncert dotyků. V jednu chvíli mi její ňadro šimrá mezi nohama, chvíli zase za uchem.

Otočka. Konečně vidím to tělo, ten štíhlounkej pas, pod ním krásnej zadek a nad pasem stejně krásný prsa. Tuhle postavu jako by dělala AI podle mý erotický fantazie. Dotýkám se jí, neuhýbá, ale nastavuje se! Doteky mi umožňuje všude. Odkrvila se mi hlava, moc si dál nepamatuju. Pak mi ho poleje teplým olejem, veme do ruky a během ruční práce si tiskne péro na ňadro. Ani jsem se nemohl na sebe zlobit, že jsem to nevydržel dlouho a udělal se.

Tohle byla prostě překvapivá paráda, příště zkusím víc než klasickou masáž. A nakonec se ukázalo, že je to milá a ochotná holka. Zeptal jsem se na jednu skladbu, která hrála během masáže a ona mi ji běžela zjistit. Ve sprše mi důkladně umyla záda, a nakonec se i trochu usmála.

Klasická masáž

60 min

1900 Kč

https://www.tapky.info/?4549,lily-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2323.jpeg

5 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 listopadu, 2023 10:12

Měl bys napsat nějakou knižku o erotice, docela čtivý a zábavný :))

23 července, 2024 19:03

Teď dělá v european massage Praha v Karlíně, je skutečně skvělá!

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx