Erotické masáže Praha

Bára – Studio Le Velour

A ještě si napíšu Báru z „Le Vour“ (jak vytrvale píše jeden kolega recenzent ), kde budu naopak chválit, i když možná malinko s výhradami, ale o tom později.

Dostat se k Báře je asi podobně složité, jako dostat se ke slavné Barbaře, ne že by měla takový věhlas, ale je v salonu velmi málo, třeba jen 1-2 dny v měsíci. Navzdory tomu jsem u ní byl už dvakrát (jakože opáčka moc nepraktikuji), poprvé to bylo loni, kdy byla v salonu první den, podruhé teď nedávno, z první návštěvy si detaily už moc nepamatuji, tak popíšu druhé setkání.

Bára je atraktivní dívka s vyšší postavou a ženskými tvary, když k tomu přidáte neposedné rovné vlasy, tak mi trochu připomínala komiksové hrdinky Káji Saudka, jehož příběhy jsem jako malý kluk hltal, chyběly už jen krátké šaty s utrženým ramínkem Po přivítání mě zavedla do pokoje a protože sprcha byla obsazená, tak jsme chvíli pokecali, což se s Bárou dá velmi dobře. Říkala mi, že je v salonu málo, protože masáže má jen jako koníček, a že ji to baví. Což jsem jí věřil, protože finančně ji to při tak málo službách asi moc nevytrhne. Nevím jaké má zaměstnání, ale úplně ji vidím jako nějakou manažerku v kostýmku a s vlasy spletenými do drdolu

Po mém návratu ze sprchy začíná masáž s malým překvapením, protože Bára si nechává spodní prádlo. Při mé první návštěvě před rokem byla od začátku nahá, ale protože už to zde bylo uváděno v několika recenzích, tak mě to až tolik nezaskočilo. Bára si je vědoma toho, jak sexy jsou rozpuštěné vlasy a proto s nimi začíná masáž a stahuje si je až po několika minutách masáže, zhruba v téže době odkládá podprsenku, kalhotky si sundavá těsně před otočkou. Jako součást erotické hry fajn, aspoň je na co se těšit, ale dalo by se to provést i efektněji než vsedě na matraci, kdy to mohu pozorovat jen v zrcadle (ideálně samozřejmě s mojí asistencí ).

Jinak jak už tu zaznělo, masáž Báry v poloze na břiše je celkem monotónní, je to takové opakování několika stejných pohybů, což by nijak nevadilo, kdyby to trvalo trochu kratší dobu. V Le Velour jsem zvyklý na brzké otočky, klidně po 10-15 minutách, ale Bára je dělá cca v polovině času. Když jsem u ní byl poprvé, tak jsem viděl na hodiny a to mě otočila snad na vteřinu přesně v půlce. Tehdy jsem si říkal, že když je v salonu první den, tak se holt drží „při zdi“, ale při druhé návštěvě to bylo podobné.

Nicméně po otočce mi to vynahradila a jejího těla jsem si v rámci pravidel užil do sytosti. Mazlení, tulení, péro mezi prsama, cucání bradavek, došlo i na takovou „falešnou šedesátdevítku“, kdy jsem měl její poklad nikoli před nosem, ale kousek nad hlavou. Sama od sebe mi řekla, že jí jsou moje dotyky příjemné, což mě potěšilo, protože mi to řekla i při mé první návštěvě, takže jen doufám, že to neříká automaticky všem. Ke konci jsem si vyžádal k prohnětení ty její parádní prsa, druhá ruka na zadeček a už to ze mě lítalo.

Netvrdím, že by se Bára nemohla v masírováni zdokonalit, ale ona asi nepotřebuje stát se „hvězdou“, prostě si jednou za čas odskočí do salonu a těch pár volných termínů se jí snadno zaplní. Krásná postava, skvělý přístup, pohodové popovídání, spousta tělesného kontaktu, to je pro mě lákavý koktejl, který mě k Báře nejspíš někdy naláká i potřetí.

Masáž body-to-body, 60 min. 1900 Kč
https://www.tapky.info/?4139,bara-studio-le-velour-777-317-249-777317249

bara.png

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx