Erotické masáže Praha

Roza – Rabbit Hall

Na webu králíkárny jsem si povšiml slečny kterou jsem tam donedávna neviděl a protože mě vzhledově zaujala, rozhodl jsem se ji vyzkoušet.

Roza je mladá štíhlá slečna z blízkého východu, trochu změna oproti slovanským děvčatům z Ukrajiny, Ruska či Běloruska které celkem dominují osazenstvu králíkarny. Je opravdu hezká, s atletickou postavou a pevným zadečkem. Prsa menší, ale o to pevnější. Kdo má rád mladé holky s velkýma očima a sladkým úsměvem, tak si přijde na své. Nějaké drobné nedostatky by se taky našly, ale nic zásadního – nikdo nejsme dokonalý.

Česky mluví velmi dobře ikdyž je tu prý krátce (až se mi to nechce věřit!). Je trochu stydlivější, takže sprcha byla spíš očistná než mazlivá. To je trochu škoda, možná jsem mohl být odvážnější ale nechtěl jsem ji vyplašit a zkazit si tak celou masáž. Myslím, že jsem udělal dobře, jak se pak ukázalo na futonu – první část masáže na břiše bylo takové opatrné hlazení, tak jsem se rozhodl si s ní víc povídat a to dobře prolomilo ledy. Roza se pak změnila v šibalku co mě šikovně dráždila až už jsem se nemohl dočkat otočky.

Ta následovala trochu později než by možná byl pro mne ideál, ale připisuju to její nezkušenosti a mé opatrnosti. Za plus považuju to že zákazy nepřišly a při mých dotecích roztála a byla přítulná. V klíně hezky zvlhla a to potěšilo i mě. Zakončení opět trochu dříve než by bylo nutné, byl jsem ale hodně nadržený a tak to prostě „ujelo“ 🙂

Celkově mírně usmátý smajlík, doporučit můžu, slečna má potenciál a jestli ji to nepřestane bavit tak by mohla patřit k tomu lepšímu co zaječí podnik nabízí. Opakování si ještě rozmyslím, mám pocit že pussycat nedělá a to je velká škoda.

Erotic mix, 60 minut, 1800,- Kč

https://www.tapky.info/?4729,roza-rabbit-hall-774-910-918-774910918

roza2-1.png roza-0.png

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 srpna, 2023 19:08

Nebyla dřív Candy jako Rosy?

22 srpna, 2023 21:37
Reply to  alex_murphy

U Rozy jsem před pár dny taky byl – zaujala mne, skoro bych přiznal uhranula, na fotkách úplně stejně jako autora této recenze a pod jeho recenzi bych se mohl snad i podepsat: Roza je roztomilé mazlivé koťátko a některé finty opravdu má zkušené a celý průběh obdobný včetně postupného roztávání během povídání (mluví i rozumí opravdu poměrně slušně česky) – jen na rozdíl od něj jsem „stopku“ před oběma pokusy i o velmi jemné zajetí při hlazení do „intimních partií“ bohužel dostal (ale známe to i zde obecně z recenzí – asi, jak kdo které masérce (zrovna) sedne – a to jsem si myslel, že mám novou skvělou kamarádku, jak jsme se jinak už během masáže skamarádili :-)).

Na rozdíl od strelec27 ale zase happy-end proběhl v poloze 69 – měl jsem masáž tělo na tělo, nikoli erotický mix – kde v případě Rozy musím zhodnotit jako onen příslovečný „pohled pro bohy“ – pokud se tedy ovšem ve tmě králíkárny“ vůbec o viditelnosti dá hovořit (a Roza hned na začátku ztlumila osvětlení snad na nejmíň, co to šlo (i když se postupně samozřejmě i ve tmě trochu rozkoukáte).

Když jsem si teď zde na Ťapkách nechal vyhledat „Rosy Candy“, načež vejde několik recenzí, ale neexistující odkaz na tuto masérku, tak by to skutečně mohla být i ona, hlavně podle této: https://recenze.tapky.info/2022/10/13/rosy-candy-shop-massage-2/, kdy podle některých jde o čenovlásku, ale Roza (zde recenzovaná z Rabbitu) teď skutečně není blondýna, spíše jde o melír, vlnkovaný, ovšem je s ním (aspoň za mne) snad ještě neodolatelnější než jako blondýna.

No, ještě bych připsal nějaká další pozitiva, ale pak se k ní díky vám ostatním nedostanu…

22 srpna, 2023 21:46
Reply to  ExPlayer

Jó, a na rozdíl od Rosy z Candy pussy-cat masáže, aspoň podle webu Rabbit Hall, nedělá.

23 srpna, 2023 08:09
Reply to  ExPlayer

Co si pamatuju, tak Rosy měla na břiše celkem výraznou jizvu po operaci, to by mohlo být poznávací znamení.

23 srpna, 2023 08:35
Reply to  alex_murphy

Poznávacím znamením je pro mě i její výrazný pěkný zadeček na to, jak je štíhlá (no na fotkách to tak není vidět) a plné rty (myslím, že prirozené).
Tak to je dilema, je Roza Rosy? Rosy také dělala dlouhé směny. Zbývá jen jít se přesvědčit osobně 😏

22 srpna, 2023 21:43
Reply to  alex_murphy

Ještě taky možná to, že mám o ni trochu strach: bere si teď – po nějaké delší pauze? – spoustu směn, v neděli měla dokonce službu nevídaně 10:00-23:00, což prostě nevěřím, že nemůže nemít na přístup a výkon masérky vliv (a obávám se, že v delším zápřahu i potenciálně na její zdraví), ale poštěstilo se mi být ten den u ní první (čímž jsem se tedy odkopal – promiň Rozo, ale aspoň recenzi jsem skutečně nenapsal, když jsi říkala, že je nemáš ráda, když se o vás píše jako o nějakém masu nebo hodnocení ubytování, přičemž jak jsem tě ujišťoval, ty se podle mne recenzí, aspoň tedy nějakým způsobem nezhrzených masážníků, nemusíš vůbec bát…).

25 srpna, 2023 08:15

Roza úplně zmizela ze stránek Rabbit Hall – už včera, den dva po této recenzi a našich komentářích…

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx