Priváty v Praze

Alex – Lovely Girls

Moje první recenze z privátu a díky Alex asi ne úplně poslední návštěva 😊.

Díky promo kódu z tohoto fóra jsem dostal slevu a i nejen proto si tento podnik zaslouží dobrou recenzi. Objednání přes WhatSapp proběhla na jedničku. Komunikace rychlá a domluva tedy proběhla během pár minut. Návštěva potvrzena hodinu předem.

Ve stanovený čas jsem parkoval před domem na uvedené adrese.

Musím říci, že to je obrovská výhoda možnost zaparkovat přímo na místě.

Zvoním na zvonek, slečna se ptá ke komu jdu. Říkám, že za Alex. Chvilku čekám a už se otevírají dveře. Za nimi stojí dívka s úsměvem a dobrou náladou. Představujeme se a odvádí si mě přezout.

Jdeme na pokoj, kde mi nabídne pití. Na výběr je toho opravdu dost, ale zůstávám u vody.

Pak se ptá zda chci i úvodní společnou sprchu. Beru až tu po akci. Nabídka extra služeb. Volím líbání za 500. Platím.

Alex šla pro pití a já šel do sprchy.

Jako mínus beru, že si v pokoji není vlastně kam odložit oblečení. Chybí tam alespoň židle, nebo polička. Takhle to člověk musí odkládat na okno nebo topení.

Po sprše téměř okamžitě přichází Alex. Bylo fajn, že si automaticky utřela rtěnku aby na mě někde neulpěla👍. Přitulí se ke mě a začínáme se líbat. Zjišťuji, že jsem udělal dobře z polibků čiší vášeň a chtíč. Při tom prozkoumáváme naše těla a dráždíme se navzájem. Pak si Alex přede mě klekne nasadí pláštěnku a začne moc hezký orál. Přitom pozoruje moje reakce a já si to užívám.

Po chvíli ji prosím ať toho nechá a jde si ke mě lehmout. Pokračujeme ve vzájemném uspkojování. Netuším do jaké míry je její zvukový projev hraný nebo ne, ale docela mě to bere. Prsty dovnitř není žádný problém a vypadalo to, že se jí to líbí.

Následovala poloha na koníčka, kde jsem se udělal během chvilky. Jak se říká z toho jsem nebyl úplně odvázanej. Sice jsem ji brzdil, ale už to bylo v procesu😅. První kolo tedy vykonáno ne úplně dle mých představ, ale což. 😁. Pláštěnka šla dolu utření a myslel jsem si no tak asi si dáme chvilku pauzu a snad za chvilku to půjde znovu.

Alex se na mě usmála a povídá to vůbec nevadí s tím si poradím. Moc jsem tomu nevěřil, že by to šlo jako hned, ale tak jak na mě nastoupila a zároveň se mi začala nabízet mě nenechalo v klidu a mohl jsem pokračovat do druhého kola.😊 Mazlení líbání nakonec pozice misio a druhé kolo dokonáno. Následovala společná sprcha, kde jsme se dobře bavili😉.

Nakonec ještě malé přitulení a popovídání. Alex je moc fajn a má docela přehled o všem možném. Takže nebyl problém udržet konverzaci. Čas úplně neřešila to bylo hezké. Takže nakonec jsem lehce přetahoval.

Na závěr mě doprovodila ke dveřím, kde jsem dostal polibek na cestu a že by mě ještě někdy ráda viděla. A co já na to? No že by to určitě stálo za to. 🥰

Na závěr musím ještě napsat, že Alex oproti fotkám vypadá mnohem lépe. Jen je znát že kouří a pro nekuřáka to při líbání může být problém. Mě to nevadilo😊.

Hodnocení:

Komunikace salon 10/10

Salon prostředí 9/10 ( jen proto, že si není kam odložit jinak ok)

Alex 10/10

Cena s promokódem „tapky“ 2300,- zaokrouhlil jsem

https://www.tapky.info/?4694,alex-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Obrazek-30.05.2023-v-13.23-1-kopie-1.jpg Obrazek-30.05.2023-v-13.23-kopie-0.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx