Erotické masáže Praha

Megan – Candy shop

Megan – Candy shop

Chválím přehledné webovky z kterých je jasně patrné, která z dívek pracuje, a tak byl výběr a rezervace naprosto bez problému. Salón je v centru na ulici Maiselova. Počet turistů motajících se v okolí je obrovský…no je turistická sezóna a jsme kousek od Staromáku…s tímto je potřeba v této lokalitě počítat. Naštěstí zvonek je diskrétní a uvnitř domu je klid.

Vstup do samotného salonu je po dlouhých schodech dolů, kde vás čeká recepční. Nabídne něco k pití, ujistí se na jakou masáž a za kterou dívkou jdete, prohodí s vámi pár nenucených slov, čímž navodí příjemnou přátelskou atmosféru. Za chvíli se objeví vámi vybraná dívka a ta si vás odvede na pokoj, kde již vše dořešíte jen mezi sebou.

Megan přišla oblečená v pěkných šatech, které zdůrazňovaly všechny její křivky, takže bylo od prvního momentu zřejmé, že se jedná o dobře stavěnou holku vyšší postavy, kterou bude za co chytit a kde plácnout. K tomu mladistvý vzhled. Dívčina z východu, komunikace zprvu trochu vázla, ale nakonec jsme se na všem potřebném s úsměvem domluvili.

Máme pokoj se sprchou. Po příchodu na pokoj dohodnuta společná sprcha. Vyzvala mě, ať se svléknu a počkám ji ve sprše. Na to jsem kontroval, že nejdříve ona, že se rád dívám na svlékající se holky… Ok, no problém. V rámci dost omezeného prostoru na pokoji to pojala velice sexy formou, následně zmizela ve sprše. Rychle jsem si také odložil a spěchal se věnovat společné očistě a osahávačce.

Masáž na zádech v duchu příjemného relaxu. Opět musím pochválit množství a rozmístění zrcadel, které mi nabízely i při zprvu nevinné masáži krásné výhledy. Ta mrška sledovala, zda ji šmíruji a když si byla jistá že ano, tak se mi v těch zrcadlech cíleně nabízela a umě se nastavovala tak, abych viděl vše. Do toho se její ručky začaly stále více věnovat těm zajímavějším částem mého tělo, takže jsem se za chvíli otáčel v plném vzrušení.

Po otočce jsem zjistil, že se nejen ráda ukazuje, ale ještě raději se nechá osahávat. Pro milovníky kočiček jsou povoleny doteky i tam a na můj vkus celkem intenzivní. Co se týče samotné masáže, tak nečekejte žádnou 50kg gymnastku, ale holka dokáže využít všechny své křivky a je příjemně hebká a měkká na dotek. V této poloze se s vámi spíše příjemně mazlí, než že by vás nějak intenzivně masírovala. Užívá si zejména polohu 69, kdy mě doslova vyzvala, abych si s ní také pohrál.

https://www.tapky.info/?4618,megan-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

masáž B2B, hodina, 1900kč

megan_042.jpg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx