Erotické masáže Praha

Bella – Rabbit Hall

Po minulé nevydařené návštěvě u králíka procházím web a koukám, kým si vynahradit minulý nezdar. Volba padla na novou Bellu. Objednávka telefonicky na Vinohradskou. Ve smluvený čas zvoním, vpuštěn jsem za malou chvíli. Dole u dveří mne čeká rovnou Bella. Milé přivítání s podáním ruky a polibkem na tvář. Holka je z Ukrajiny, domluva v pohodě.

Na pokoji domluva na masáži. Slečna nabízí pití a společnou sprchu.  Obojí využívám. Do sprchy jdu napřed sám. Bella se připojí za malý moment. Sprcha je jak očistná, tak i pěkně mazlivá. Na futon se přesouvám pěkně v pozoru.

Masáž na břiše taková klasika. Nejdříve nezáživná klasická masáž . Postupem času pěkná masáž tělo na tělo. Masírovány jsou i moje spodní partie. Slečna se nastavuje do zrcadla, ale je jako vždy v této pobočce celkem tma, tak si to moc neužívám. Otočka někdy v půlce času. Konečně si užívám krásné mladé tělo. Fotky na webu sedí, ale k věku bych klasicky něco přidal. Pokračuje mazlivá masáž, tělo na tělo. Na závěr si Bella lehne vedle mne. Udržuje oční kontakt a přitom se věnuje kámošovi dole. Dlouho to nejde vydržet, tak přichází má kapitulace. Bella si mne poutírá. Ještě máme chvíli času, tak dáme krátký pokec. Nakonec společná sprcha.

Tentokrát odcházím maximálně spokojen. Doporučení určitě.

Masáž tělo na tělo / 60 minut / 1 900,- Kč

https://tapky.info/?4657,bella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx