Erotické masáže Praha

Bethany – Masáže Wellness

V pobočce Princess v Mezibranské jsem zažil většinou průměrné masáže, nebývaly to tam průšvihy, ale ani žádné top zážitky. Teď už tam ale nemají jen Rusky/Ukrajinky jako dřív, ale objevily se tam i nějaké Češky a Slovenky, tak jsem tomu dal ještě šanci. A Bethany určitě nebyla šlápnutím vedle.

Nejdřív výtka směrem k salonu, v době mé návštěvy (minulý měsíc) tam měla Bethany fake fotky, proto se mi ani nechtělo psát recenzi, teď už tam má pravé.

Pokud jde o Bethany samotnou, tak hned na úvod se sluší napsat, že má pár kilo navíc, nebo spíš víc než pár. Ty původní fake fotky byly úplný nesmysl, protože slibovaly pomalu modelku, tyhle co tam má teď už leccos naznačují, i když jsou šikovně nafocené. Přikládám tu, na které vypadá „nejmohutněji“ a tudíž je asi nejblíž realitě.

Za mě postava sice na hraně, ale ještě OK, někomu by to ale už mohlo vadit. Prsa poněkud povislá, ale pořád ještě celkem dobrý, upřímně, při té postavě bych je čekal horší. Bethany to celé ale vynahrazuje přístupem, je to taková pohodová bezprostřední holka. Na očích má velké kulaté brýle ve stylu Nadi Urbánkové, které po celou dobu nesundavá. Je to Češka, čemu teda nevěřím, je věk 18 let, protože jednak na ně nevypadá, jednak mi sama řekla, že masíruje dva roky.

Na úvod příjemné překvapení, kdy je mi nabídnuta společná sprcha, což se v tomto salonu běžně nestává. Bethany hned ve sprše rozjíždí erotiku trochu ve stylu Barbary, tiskne se ke mně zezadu a zkouší tvrdost péra, poté si mě otáčí, kleká si a dává si ptáka k puse, asi by nebyl problém s prvním vyvrcholením hned ve sprše, ale to není můj styl.

Fázi na zádech si moc nepamatuju, protože jsme celou dobu kecali a probrali jsme spoustu věcí i z našich osobních životů, bylo to fajn. Otočka přišla asi lehce po polovině času (ale pořád dřív, než bývá na této pobočce zvykem, taky se mi tam stalo, že jsem byl na zádech nějakých 10 minut) se slovy:“Tak se otoč, ať tě taky vidím zepředu.“ Po otočce spousta poctivé erotiky, hodně tělesného kontaktu, foukání na péro, vzdychání, péro mezi prsa, se kterýma jsem si vyhrál dostatečně i rukama. Co chybělo, byla šedesátdevítka, kočku jsem nezahlédl, ale nijak zvlášť mi to nevadilo a myslím, že kdybych si řekl, tak by nebyl problém, Bethany je takový ten typ holky co je pro každou špatnost (samozřejmě v rámci pravidel). Koneckonců před vyvrcholením jsem si troufnul zabrousil rukou mezi její nohy a nesetkal jsem se s odporem.

Za mě tedy pro Bethany jasný usměvavý smajlík, protože ačkoli se ocitla v salonu, kde bývá zvykem lehce ojebávat, tak nepřebrala manýry od svých kolegyň z východu, ale jede si to po svém a dělá to dobře. Tělesné nedostatky dohání skvělým přistupem a její masáž je rozhodně nadprůměrná. Pokud už jste znuděni ukrajinskými „modelkami“ a chcete zkusit pohodovou českou holku s ženskými tvary, tak Bethany mohu určitě doporučit.

erotická masáž 60 min. 1800 Kč

https://www.tapky.info/?4625,bethany-masaze-wellness-774-634-500-774634500

bethany.png

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx