Erotické masáže Praha

Gina – Red Massage

Rozhodl jsem se vyzkoušet salon Red Massage, kde jsem ještě nebyl a volba padla na Ginu.

Salon jsem našel bez problémů a po zazvonění byl rychle vpuštěn do průchodu. Vchod do salonu je ze dvora, což bych asi nenašel, kdyby mě nepřišel naproti recepční, který mě zavedl přímo na recepci, kde sedělo několik dívek a Gina stála uprostřed místnosti a mile mě přivítala oděná do sexy sukně. Mám raději, když mi přijde otevřít přímo masérka a nemusím s nikým jiným komunikovat, ale zde to působilo nenuceně a celkem příjemně. Fotky na webu má aktuální a odpovídají skutečnosti. Je to drobnější dívka štíhlé postavy s milým úsměvem.

Objednal jsem se na 60 minut Nuru masáž (B2B) za 2000,-
Gina mi ještě nabídla příplatkové služby, ale ty jsem nevyužil.

Následně mě odvedla na pokoj, kde jsem si odložil. Zařízení pokoje standardní. Bylo tam jedno zrcadlo, ale bylo pověšeno tak, že při ležení na matraci nebylo vidět nic. Pak mě odvedla do sprchy, která se nachází přes chodbu. Společná sprcha na úvod nenabídnuta, když jsem o ní požádal, tak mi byla s milým úsměvem slíbena na konci. Gině to v tom sexy oblečku celkem slušelo, tak jsem jí absenci úvodní sprchy odpustil, navíc mi to po návratu na pokoj vynahradila přivítacím pomazlením ve stoje, kdy jsem se mohl seznámit s jejím mladým tělem a pomohl jí sundat sexy svršky a prádlo. Pak jsem ulehl na matraci a těšil se, co se bude dít.

Gina se na začátku přiznala, že je mazlící typ a začala s masáží zad, která se hned od začátku nesla v erotickém duchu. Masírovala celým tělem a uměla přitlačit, což jsem vítal. Zároveň mě občas letmo políbila na ucho nebo šíji a to bylo také příjemné.

Otočka přišla asi po 10 minutách a Gina pokračovala střídáním různých technik a tempa. Chvíli masírovala stehny, chvíli rukou pak zadečkem i chodidly. Vinula se ke mě jako liána a líbala mě po celém těle. Když přešla do polohy 69, měl jsem nádherný výhled na její zadeček i klín a to už jsem se blížil do finále, pak se ještě přesunula do pozice na koníčka zády ke mě a já po chvíli stříkal jako hydrant. Tím to však ještě nekončilo. Gina pokračovala a do pár minut jsem byl znovu v pozoru. Začala hlazením a líbáním celého těla a pak opět přidala na tempu, střídala několik poloh a intenzit. Bylo to velmi příjemné, ale na druhé kolo jsem se necítil a tak jsem její aktivitu při brzdil. Ještě mi trochu promasírovala záda a když se čas naplnil, tak jsme se společně přesunuli do sprchy. Sprcha byla prostorná a navzájem jsme se namydlili a ještě trochu pomazlili. Gina se celou dobu usmívala a já jsem měl na tváři také úsměv spokojenosti. Po sprše jsem se oblékl a Gina mě doprovodila k východu, kde už jsem nikoho nepotkal. Pusa na rozloučenou a spokojeně jsem zrelaxovaný odcházel. Čas mírně překročen.

Doporučení určitě ano.

https://tapky.info/?4583,gina-red-massage-773-884-499-773884499

 

 

 

5D795071-6999-47F4-A90B-2EFF4A76C6A3.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 dubna, 2023 08:41

Byvalka Gina z Levelu, je skvělá 😍 jak píšeš má chůzi gazel a je to mazel a ten úvodní rituál si očividně přivedla s sebou z bývalého působiště

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx