Erotické masáže Praha

Marta- Rabbit Hall

Marta mi byla nabídnuta panem inženýrem jednoho dne jako tutovka, která má stále plno a náhodou vypadl zákazník. Fotky má na webu krásný. Inženýr je velmi přesvědčivý, tak jsem vyrazil do ruchu velkoměsta. Objednání jako vždy za jedna,  rychlé a korektní.

Marta je hezká, štíhlá slečna, nafouklé rty a tetování. Komunikace v angličtině ok, úvodní sprcha proběhla- žádná divočina. Na břiše slečna masíruje dobře, umí přitlačit a ve správnou chvíli zajíždí občas (málo stejně jako 90% masérek- stále nechápu proč tak málo) i na správná místa. Postupem času nám dochází oběma řeč a jedeme na otočku. Zkušeně a profi a spíše bez GFE dráždí kamaráda střídavě kozičkama a rukou. nechá na sebe uměřeně sáhnout i pohladit si pussynku. Nějak jsem neměl náladu nic víc zkoušet, závěrečná honitba s výstřikem standard.

Závěr: Určitě dobrá volba pro řadu z vás, pro mě málo náboje a GFE, moc profi- to se mi nestalo v RH poprvé. Myslím, že jsme si nesedli, opakovat nebudu. Jinak 10 bodů z 10 pro inženýra za komunikaci, je to profík.

admin edit: https://tapky.info/?4428,marta-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Marta.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx