Erotické masáže Praha

Misha – Rabbit Hall

Po několika návštěvách cukrárny jsem si řekl, že by bylo dobré vyrazit zas pro změnu do Kralikárny, okouknout nove holky. Po předchozích návštěvách Kiry a Emily jsem si vybral tentokrát “novinku” jmenem Misha. Líbí se mi mladé holky s vysportovanými tělem/ zadečkem. Takže volím B2B masáž – 1900kč/1h. Rezervace proběhla klasicky přes Whatsapp, jen jsem si musel trochu upravit čas.

V domluvený čas mě pustili dovnitř a Misha si mě vyzvedla u dveří. První dojem výborný, mladá holka s parádním zadečkem, přesně to se mi líbí. V reálu holka vypadá ještě lépe než na fotkách, za mě 9/10.

Nabízí pití, beru si vodu a Misha odchází se připravit. Za chvíli se vrátí, jen v ručníku. Nabízí mi společnou sprchu, kterou samozřejmě přijímám. Společnou sprchu jsem si opravdu užili, holka se mi moc líbila, takže první výstřik proběhl ve sprše. Atmosféra byla skvělá a masérka udržovala velmi dobrý oční kontakt.

Po sprše jsem si lehl na břicho a Misha začala s masáží zad. Musím uznat, že holka ví, jak masírovat záda a zároveň se v zrcadle nastavit tak, aby měl klient dobrý zážitek. Celá masáž byla dost metodická – postupně zvyšovala intenzitu, což je skvělé. Po otočení se postupně začala více věnovat mému ptákovi, musím uznat, že má skvělou techniku… S doteky neměla problém a zdálo se, že si to užívá. Nakonec společná sprcha, placení, polibek a dom…

Celá akce byla naprosto úžasná, hlavně díky krásné Mishe 9/10. Masáž 9/10.

https://www.tapky.info/?4461,misha-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Místo je čisté a nově zařízené. Určitě se brzy vrátím.

Misha-1-0.JPG Misha-2-1.JPG

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx