Erotické masáže Praha

Melisa – Candy Shop

První návštěva cukrárny, původně jsem tam šel za Bárou, ale bohužel jim nečekaně vypadla z rozvrhu, tak mi ji s omluvou odřekli. Proto jsem zkusil novou ještě nerecenzovanou Melisu.
NPS: 8/10

Typ masáže:
B2B na 60min.

Cena:
1700,-

Objednání:
Objednání bez problémů s komunikací přes whatsapp.

Prostředí:
Vchod je z poměrně rušné ulice, ale hned jsem vpuštěn dovnitř. Chodbou rovně k výtahu a čekám před dveřmi nalevo. Otevírá mi přímo Melissa s úsměvem oblečená přesně jako na fotkách. Po schodech dolů, na baru vybírám B2B a jde se na pokoj vlevo za závěsem s neúplně vhodně umístěnými schody. Je tam sprcha na pokoji, což je vždycky plus.

Melisa:
Povaha: Velmi milá, po celou dobu s úsměvem. Je z Ukrajiny, domluva je horší, česky neumí vůbec a anglicky mluví jen základně, více-méně jen slova, takže žádné povídání.
Vzhled: Pěkné hubené tělo, trošku bříško, krásná přírodní prsa, pevný zadeček. Piercing v pupíku, ale ničemu to nevadilo. Hodně tetování na ruce a na noze. Věk kolem 23. V obličeji ne můj typ, ale tohle je hodně subjektivní.

Průběh:
Při příchodu na pokoj a vysvlečení už mě láká do sprchy, společnou brala automaticky. Hodně kontaktní, pěkně se otírá, hezky si mě celého umyje. Dotykům se nebrání, hezky se tulí zepředu i zezadu. Sprcha delší, nic ukvapeného.

Po přesunu na futon, začíná masírovat od nohou postupně celé tělo. Nejdříve něžně rukama, spíše takové dráždění a šimrání po celém těle. Poté zapojuje i lokty a kolena, s dobrou intenzitou. Do toho zakomponovala i klouzání celým tělem, prsy, zadečkem, snad vším. Nebojí se přitlačit. Nápaditá sestava s gymnastickými prvky, občas lehce kostrbaté, ale je tam nová, to se časem vypiluje, nicméně má velmi dobrý základ. Oleje používá tak akorát, žádné patlání, což je dobře.

Bohužel bez GFE, žádné pusinky, vzdycháni, foukání do ucha ani proplétání rukou. Ani se na břiše nevěnuje kamarádovi dole. Ale udržuje velmi častý oční kontakt se šibalským úsměvem.

Zhruba v půlce času naznačila otočení. Nejdříve krátké roztírání oleje po mém těle a masáž nohou rukama v sedě vedle. Poté mi naznačila, abych olej rozetřel i po ní, a hlavně po prsou.

Dále už se klouže celým tělem, zapojuje hodně a často prsa. Po celou dobu se hezky nastavuje. Dotykům se nebrání, žádné zákazy. Pestrá sestava s obměnou poloh, ale bez simulace sexu, vzdychání i GFE.

Na druhou stranu dobrá a pestrá technika zakončení s hodně oddalováním v 69, v pozici obráceného koníka i vedle mě. Po vyvrcholení, krátké přitulení a hlazení, bohužel angličtinu umí jen základní, tak to na nějaké vybavování není.

Nakonec společná sprcha, opět velmi kontaktní. Pěkně si mě umyje a já ji. Nic zkráceného, tak akorát.

Loučení s obejmutím a pusou na tvář. Časově asi 5 minut přes. Šel jsem tam zcela bez očekávání a zklamaný jsem nebyl.

Doporučit mohu, ale počítat s absencí GFE.

Shrnutí:
Plusy: Pořád s úsměvem, bez otrávených pohledů. Pestrá sestava s gymnastickými prvky. Nápaditá technika zakončení.
Mínusy: Špatné jazykové dorozumění, bez GFE, není moc mazlivá, občas lehce kostrbaté.
GFE: Ne
Doporučení: Ano
Shrnuto a podtrženo: 8 z 10 (vysmátý smajlík)

https://tapky.info/?4456,melisa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

melisa_01-0.jpg melisa_025-1.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx