Erotické masáže Praha

Elenka – Vendulka masaze

Na netu jsem našel docela hezký fotky Vendulky z Vendulka masáže, jelikož jsem nemohl telefonovat a hodilo se mi, že nezakazovala SMS. Tudíž zpráva poslána a čekal jsem na odpověď. Netrvalo dlouho a přišla odpověď, že požaduji čas, kdy si není jistá, zda bude ještě pracovat, ale nic jsme nezatracovali a domluvili se, že mi to případně zruší a ať zatím s masáží počítám.

Hodinu před smluveným časem přišla zpráva, že bohužel nemůže, ale, že nabízí kolegyni náhradou a posílá fotky. Souhlasím, protože kolegyňka je dost podobná, potvrzuju a těším se na návštěvu.  Ještě cestou přichází zpráva, že posouvá čas masáže o 15 minut, že se předchozí klient zdržel v koloně a masérka by se nestihla připravit. Tak nevadí, v klidu si zaparkuju, projdu se a dorazím později. Již před domem a mi přichází další zpráva, že předchozí klient přijel až teď a že buď mi masáž zruší, nebo poslední náhrada Elenka, znovu přichází fotky, nastavenou mysl na masáž souhlasím. Blížím se a  vidím, že cca 20metrů přede mnou je vysoký chlapík sledující telefon a dorazil ke stejným dveřím co jdu já… mrcha jeden přijel až teď… to se mi moc nelíbilo, jestli přijel o hodinu a čtvrt později, tak bych podle mě měl mít lepší podmínky já a ne se přizpůsobovat… no přece se z toho nezblázním, kdo z nám někdy někam nedorazil pozdě, svého určitě dosáhnu 🙂

Nechal jsem mu tedy chvilku aby se stihl se svojí masérkou odebrat ze vstupu do bytu někam soukroměji. Zvoním na smluvený zvonek a během několika sekund bzučák, jdu do domu a stoupám do patra, hledám které to budou dveře. Nebylo těžký to najít, na patře jich moc není (klasický panelák), v jedněch vykukují velké hnědé oči. Vstupuju a mile mě vítá Elenka s východním přízvukem, ale mluví celkem hezky česky, odkládám boty a vidím, že jsem se nespletl, vstupující pán byl taky masážník. Odvádí si mě na pokoj, domlouváme podrobnosti. Odeslán do sprchy, jedna společná sprcha, tak bylo znát, že před pár minutkama byla využitá. Do sprchy jsem šel dobrovolně sám, protože jsem se potřeboval osprchnout po schůzkách.

B2B – 60minut – 2000Kč – Vendulka – Vendulka masaze – 776 229 980 – 776229980 – Tapky.info – Elenka tu nemá profil

Po sprše ulehám už „zkušeně“ na břicho na matraci na zemi a Elenka přichází téměř hned po ulehnutí, odkládá ručník a začínáme žádané. Teda začínáme, já ležím a nechávám volný průběh zkušenostem masérky. Masíruje s razancí a má dobré pohyby a masáž se dá považovat za kvalitní, asi to nedělá poprvé, užívám si masáž až zapomínám na absenci intimních dotyků ze strany masérky, já tentokrát neotlapkával vůbec, takže cca 20minut se jedná o kvalitní klasickou masáž zad, nohou a rukou, vážně jsem si tu masáž tak užíval, že ani nevím, jestli tam byly nějaký zrcadla.

Pak Elenka velí otočit, těším se na pohled na její bujný hrudník a do těch velikých očí. Nicméně po otočce si jí prohlížím a uznávám, že podprsenka umí udělat hodně, kozy visí víc než by asi i ona sama chtěla (hold nevýhoda velkých koz, s nima gravitace časem udělá svoje, ikdyž mi říkala, že jí je 19, tak bych jí tipoval spíš na 25-27). Všímám si tetování, má nějaký nad prsem a na stehně, nijak mě to neuráží, patřím mezi ty, co se jim tetování líbí. Mluvíme a nechávám se masírovat, ale cca 10 minut na zádech už ležim a žádný dotyky na koulích a péru. Tak se trochu připomínám o jakou masáž se jedná ikdyž chválím kvalitní klasickou, omlouvá se s tím, že jsme se zapovídali a hned to napravuje, bohužel ale jen na chvilku, kdy si s ním hraje a mě přijde, že se snaží ukončit masáž, hoňka dost mechanická, bez nápadu a s dost pevným stiskem. Tak jí trochu brzdim, že ještě nechci stříkat, že máme ještě dost času. Pokračuje v masáži stehen a je pravda, že teď už i co chvilku dochází na pohlazení koulí a pohrávání si s pérem, tentokrát i s nápadem a různými technikami.

Hezky se nořím do užívání si všeho co se děje, protože je znát, že je to holka šikovná a snaživá, fakt se snaží vyhovět všemu o co jsem si řekl. Nemusím jí už dál nic připomínat a zahajuje i B2B, ty měkký kozy jsou příjemný a dojíždí až nahoru, takže mi s nima „hladí“ i krk, párkrát zafuní do ucha a zase utíká níž, kozama mi přejíždí po tvrdym péru a proběhne i krátký honění mezi kozama. Pak už se uvelebí mě mezi stehnama a hraje si s koulema a honí tentokrát už nápaditě a příjemně, stříkám a něco jí přistálo i na kozách, nijak se toho neštítí a vyvolává tím ve mě dojem, že to bylo i chtěný. Utírá vše co způsobila, ještě mě hezky pohladí po koulích a ulehá vedle mě na pomazlení, při kterém mě jakoby šimrá na podbřišku a jemně se dotýká i teď už povadlího ptáka, což bylo extra příjemný a nabudilo to erotično, které při samotné masáži trochu pokulhávalo.

Po krátkém rozhovoru, při kterém je znát, že není ochotná se bavit otevřeně o všem, jsem odeslán do sprchy, jdu znovu sám, ale je nutno podotknout, že jsem zase nevyžadoval společnost. Sprcha, platba, letmé objetí, vyprovází mě ke dveřím. Čas dveře – dveře 65minut.

Odcházím s rozpolcenými myšlenkami, masáž nebyla špatná, ale musel jsem se připomínat. Elenka je nejspíš začínající masérka a doufám, že až bude zkušenější tak to bude jiná liga než tomu bylo tentokrát. No uvidíme… asi mám v plánu se tam ještě někdy podívat, ale přemýšlím, že spíš chci dosáhnout Vendulky jakožto původní zamýšlené masérky.

 

PART_1662124091164-0.jpeg PART_1662124089225-1.jpeg

5 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
15 ledna, 2023 18:44

Ahoj, pokud Elenka nema profil na tapkach tak mas dat odkaz na nejako jinou jeji prezentaci …. takze pro tentokrat bez listku do slosovani.
Navic at hledam jak hledam, zadnou Elenku jsem nikde inzerovat nenasel ….

Last edited 1 rok před by admin
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx