Erotické masáže Praha

Mary – Candy shop

Ahoj kolegové,

jsem rád, že mohu také jednou přinést první recenzi na masérku, která tu do teď nebyla hodnocena. Chtěl jsem něco sehnat na poslední chvíli. Hodinu předem jsem dostal po chatu na webu Cukrárny na výběr ze 2 masérek. Jedna zde už hojně a vesměs pozitivně recenzovaná, druhá nová, bez recenze, za to můj typ. Vyšší, štíhlá, mladá, .. Řekl jsem si, že to risknu.

Příchod, uvítání, nabídku panáčka na baru atd. není třeba popisovat. To je ze zdejších recenzí už asi známé. Beru 60 min tantra mix za 1 700 Kč v zimní akci. Platba předem, takže bez dýška.

Na pokoj si mě odvádí slečna, která odpovídá fotkám a celkem i popisu. Po bližším ohlo(e)dání jsem tedy zjistil, že prsa jsou podle mě pěkné jedničky, nikoliv 2 dle webu a věk bych odhadoval o pár let vyšší, ale nic z toho pro mě není tak podstatné, abych si tím nechal zkazit zážitek. Obličej příjemný. Celkově slečna působila přirozeně, nevyumělkovaně a to já preferuji.

Dívka pochází z východu. Je tady cca půl roku a česky se mluvit a rozumět snaží, ale nějakou velkou konverzaci zatím nečekejte. Nicméně komunikativní je a tak jsem to nevnímal vůbec negativně.

Proběhla nabídka společné sprchy. Asi jsem blázen, ale odmítnul jsem. Mám pocit, že bych se měl s dívkou trochu víc seznámit, než na to vlítneme. 😀 Po mé očistě a otevření sprchových dveří na mě už čeká Mary zcela nahá a podává ručník. Teď už si všímám, že má malá, ale  za mě hezká prsa a po těle několik tetování.

Dává pokyn, ať ulehnu na břicho. Masáž začíná hlazením po zádech a nohách. Na ruku si dá teplý olej, což je fajn, ale po pár minutách to na mě začíná být už delší a začínám přemýšlet, jestli jsem se neocitnul u rozpatlávačky. Po pár minutách přejde na větší intenzitu, kdy už se asi dá hovořit o masáži. Zadek občas pohladí, ale mezi nohy nezajíždí vůbec. Cca po čtvrt hodině přijde nějaké to tělo na tělo a pak i ožužlání ucha. Nebudu to protahovat. Část na břiše nebyla nijak úchvatná, ale pokud je Mary v tomto oboru nováček, tak věřím, že se časem zlepší. Výhodou je, že to nijak neprotahovala a odhadem po 20 minutách zavelela k otočce a to už je jiná kapitola.

Průběh masáže na zádech se mi těžko popisuje. Po chvíli se totiž z masáže stalo mazlení. Něco jako předehra, která by v normálním životě skončila zásunem, ale to zde samozřejmě není dovoleno. Kvůli těmto zážitkům na masáže chodím. Pěkná mladá dívka, kterou bych někde na privátu asi nenašel a erotický zážitek velmi intenzivní. Polohy proběhly všechny možné, nebyl problém si říct, když jsem měl ještě jinou představu. Nechci rozepisovat všechny detaily, každopádně za mě úplná spokojenost. Časový tlak nebyl žádný, podle mě jsme asi i přetáhli, ale v euforii jsem to nekontroloval. Na konci jsem si společnou sprchu dopřál.

Za mě super zážitek, smajlík má koutky nahoru 🙂 Finančně také ve srovnání s konkurencí fajn, takže doporučení rozhodně ano a zopakoval bych si to rád.

Odkaz: https://www.tapky.info/?4356,mary-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

mary.png

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx