Erotické masáže Praha

Kira – Rabbit Hall

Zavítal jsem opět k zajíčkům, tentokrát Kira.

https://tapky.info/?3677,kira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Volím B2B – 1900kč/1h. Někteří píšou, že domluva je těžká, já nic takového nepozoroval.

Nabídnuta společná sprcha před i po (využita) a i když jsem měl pocit, že jsem na matraci nestrávil dostatek času, tak zpětně musím říci, že klika – klika to trvalo přesně hodinu, včetně těch 2 společných sprch. Holky to mají naučené.

Kira samotná. Musím říct, že to je teda kost! Kozičky menší, ale pěkné, ráda je nastaví pro vaše potěšení i pocumlání. Prdelka superluxusní! Nastavuje jí tak, aby byla dobře v dosahu, aby byla dobře vidět v zrcadlech a vůbec… všechno do to od ní očekáváte. Masérky přístup super. Mazlivá, přítulná, co se týká rukou velmi zručná a nebojí se toho.

Co se týká pipiny, tak tu si střeží. V zrcadlech ukazuje, ale sahat ani náhodou. Ani na povrchu. Škoda. Píšou, že dělá i masáž Pussycat po domluvě. No byl bych zvědavý, jak to s ní probíhá.

Masáž samotná super, B2B super, až do okamžiku, kdy se začne čas blížit ke konci, resp. do konce bylo 20 min, kdy Kira nabrala zběsilé tempo a víceméně mechanicky honila jak o život. No jednou se nechala zastavit a musel jsem trochu převzít kontrolu, ale pak už to GFE trochu opadlo. Sice furt byla přítulná a milá, ale tak nějak už to nebylo jako před tím. Pak se toho zase chopila ona a 15min před koncem to završila se slovy, že musíme ještě stihnout sprchu.

I proto jsem měl pocit, že jsem si to neužil úplně dokonce, ale to už jsem psal nahoře.

Celkově to hodnotím velmi pozitivně, Kiru rozhodně doporučuji vyzkoušet, je velmi pěkná a šikovná, což potvrzují i tisíce děkovných dopisů co jí píšete. Na druhu stranu musím říci, že už jsem za ty roky zažil i lepší masáže. Konkrétně ještě o trochu erotičtější, GFE až do konce, více takového toho provokování a drzosti, více hravosti, včetně alespoň doteků pipky. Rozhodně to ale neberte negativně. To jen pár drobností, které by to vystřelili až na top 5 in the city.

Kira2-1.jpg Kira212-0.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 prosince, 2022 15:29

Za chvili se masaznicim budeme jeste omlouvat za to ze jsme se chteli podivat na jejich pipiny za 1900 Kc, 🙄 ale mohli jsme dopadnout jeste hur, pokud by se tady rozhodli pred par lety zustat ty co si radi hali hlavy do uterek..) Motto .- Nelizat lasturku je jako koupit si zmzlinku bez kornoutu..). 😃  Nelizat muslicku, je jako koupit si lizatko bez spejle..)  😄 Nevlezt do jeskynky, je jako speologicky vyzkum bez baterky..)  😄 

Last edited 1 rok před by Jumper
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx