Erotické masáže Praha

Zoe – Rabbit Hall

 

Ahoj,

těžko se mi hledají vhodná slova na popsání nezapomenutelného zážitku s krásnou a sexy masérkou Zoe. Ale pěkně po pořádku.

Zoe mě zaujala na stránkách RH nejen nafocenou prezentací a popisem, ale i jménem pod kterým v RH pracuje. Zoe je řecké jméno a znamená život. Proto jsem byl zvědav jaký živel Zoe bude.😉

Objednání v RH tel 774 910 918 bylo online a poté jsem byl kontaktován přes WhatsApp. Proběhlo potvrzení den předem a těšil jsem se na setkání.

Ráno jsem vyrazil do Prahy užít si po dlouhé době volný den zpříjemněný návštěvou RH.
Byl jsem objednaný na desátou 90 min pussycat. V osm hodin ráno mi psal operátor, že jsem byl nějakým nedopatřením v systému zapsán na 60 min místo na 90 min a jestli nemohu přijít už v 9:30. jenže já na telefon kouknul až v 9:29. Naštěstí jsem byl už nedaleko a do RH dorazil chvilku po půl desáté.

Zazvonil jsem a pln očekávání i obav čekal kdo bude za dveřmi. Tam stála Zoe v černém župánku a pozvala mě dál, usmála se a políbila na tvář. Fotky jsouu určitě pravé. Všechny obavy byly rázem pryč. Chovala se velmi mile a odvedla si mě na pokoj, kde mi nabídla zda si dám něco k pití.

Zeptala se mě zda budu chtít společnou sprchu, kterou jsem rád přijal. Už před odchodem do sprchy se ke mě mazlivě tulila a byla hodně kontaktní. Hladil jsem ji po těle a i přes moje zmrzlé ruce vůbec neprotestovala ba naopak. 🙂 Požádala mě abych jí sundal prádlo a do sprchy jsem odcházel už naplno napružen.
Sprcha byla hezky kontaktní a fajn povídání probíhalo v podstatě od začátku. Ani jsem neměl pocit, že se vlastně vidíme poprvé.

Po sprše proběhla masáž na břiše, která byla krásně relaxační a zároveň dráždivá.
Zoe k masáži využila opravdu celé své tělo.
Následovala otočka a rozjela se fantastická jízda.

Doteky povoleny. GFE velice intezivní. Měl jsem pocit že mám milenku, která je opravdu teď a tady jen pro mě! Dokázala se nacítit přesně na to co chci a požaduji. V tu chvíli nebylo potřeba slov. Připadalo mi, že se necháváme unášet jen naší vášní a chtíčem. Samozřejmě jen v mezích pravidel.! Ale ten pocit byl super, protože jsem si připadal, že tu už moc prostoru k větší akci nezbývá 😊. Měl jsem dojem, že jsme na jedné vlně a navzájem uspokojujeme svoje touhy. Po mé kapitulaci jsme spolu leželi vedle sebe mazlili se a hezky si chvilku povídali. Na závěr proběhla společná sprcha.

Zaplaceno 3400 Kč a doprovod ke dveřím. Závěrečné políbení a pohled do krásných zářících očí.
Stál jsem venku a přemýšlel zda se mi to celé jen nezdálo. Ale nezdálo bylo mi krásně a když si na to vzpomenu tak mám ten super pocit pořád v sobě 😊.

A co na závěr? Pokud bude možnost tak se za Zoe určitě chystám. Snad ji ta práce nesemele a zachová si stále pozitivní přístup. Ale zatím podle řeči vše co dělá dělá ráda a práce ji baví 😊.
Celkově při mojí první návštěvě RH hodnotím i přes počáteční chaos s objednávkou jako 10/10!

 

https://tapky.info/?4103,zoe-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Zoe45d.jpg-1.webp Zoe.jpg-0.webp

1.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx