Erotické masáže Praha

Zoe – Rabbit Hall

Tak jsem se rozhodl, že se podělím o zážitek s opěvovanou Zoe v Rabbitu. Podnik představovat nemusím, králíkárna má moc dobré jméno a jako salon je to asi jednička na trhu, tel 774 910 918

Masáž byla cca před týdnem, B2B, 60minut placeno 1900,- s tipem. Na smluvenou hodinu zvoním, pouští mě dovnitř a Zoe už na mě čeká dole s krásným úsměvem a šibalským výrazem, no můžu potvrdit, že na živu je opravdu ještě krásnější, než na fotkách. Podání ruky, polibky na tvář a hned jsem se těšil až si mě odvede na pokoj. Ještě bych zmínil přístup, je fakt super, myslím že je jedna z mála, která umí oddělit osobní život od její jak říká- legraci v rabbitu. I kdyby měla sebevětší problémy nebo špatnou náladu (což asi u ní asi nejde :D), tak by to na sobě a svém výkonu nedala znát.

Na pokoji souhlasím se společnou sprchou, odbíhá pro olej a vodu a jde se na věc. Poprvé jsem zažil, že se masérka ještě před sprchou začne mazlit, tulit a pomalu svlékat při čemž se krásně vrtí, kroutí a tancuje kolem mě. Rozbalil jsem si ji z toho župánku a sám jsem si svlékl její luxusní prádýlko. Už při tom jejím malém tanečku jsem ho měl jako z kamene a věděl jsem, že to bude pro mě hodina utrpení 😀

Sprcha pokračovala v podobném duchu, vrtění, klouzání, mydlení a i já jsem si ji pěkně vymydlil, prsa má opravdu krásné a přírodní, což se už dnes tolik nevidí. Má citlivé bradavky, reagovala na všechny dotyky a byla to prostě jízda. Popravdě řečeno by mi stačilo být s ní hodinu ve sprše a bylo by to lepší než některé masáže, na kterých jsem byl. Chtěla mě poprvé udělat ve sprše, ale já jsem si to nechával až na konec s čímž neměla žádný problém. Někdo tady píše, že je to s ní divočina, jiný že je zase citlivá a GFE ale mi přijde, že rozpoznala co mám rád a dělala všechno, jakoby mi to četla z očí.

Na masáž noh apod. si nepotrpím tak jsem si lehl hned na záda a čekal jsem reakci typu otoč se, musíme udělat záda (jak jsem zažil v jiných salonech) a Zoe nic, vrhá se mi do náruče a s úsměvem říká, uděláme to tak, jak ty chceš… no byl jsem v ráji. Zoe se ke mě propracovává, mazlíme se, dává mi letmé polibky všude po těle, já ji hladím, hraju si s kozičkama, pak zasedá na koníčka kdy má moje péro v ruce za jejím zadkem a vlní se do rytmu. Její výraz při tom je mrdavý, no už to nevydržím a stříkám. Po otření si lehne na minutku vedle mě a a hladí mě po těle a líbá na tvář. Koukám na hodiny a je čas sprchy, ten čas utekl strašně rychle a já začínám litovat toho, že už je konec.

Sprcha potom byla mazlivá a příjemná, odmastím se, platím a odcházím s polibkem na rty. Problém se Zoe je ten, že všechno co dělá je přirozené a nějak mi přišlo, jako bych ji znal dlouho, je upřímná a na nic si nehraje, prý je studentka a masáže bude dělat ještě nějakou dobu. Tak doufám, že v králíkárně vydrží co nejdéle. Pro mě jeden z nekrásnějších zážitků..

https://tapky.info/?4103,zoe-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

 

zoe_019.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx