Erotické masáže Praha

Viky – Rabbit Hall

Po docela přetaženém dnu v práci jsem dostal chuť na masáž. Zkouším chat na webu a operátorka nabízí Viky. Tenkrát ještě podpultově, protože na webu se objevila až nedávno (nové fotky ji vystihují docela dobře, akorát aspoň za mně zakrývají trochu povadlou postavu). Prý už dříve masírovala, ale pak si dala pauzu a nedávno se vrátila. Staré původní fotky měla libové, tak souhlasím a v domluvený čas se blížím k salónu, kde trochu trapně čeká další masážník a šudlá si cosi v telefoně, aby nevypadal podezřele. Tak čekám v pozadí, než ho pustí dovnitř a pak jdu za minutu dovnitř i já. Před dveřmi salónu jsem pak ještě minutu až dvě čekal, než vyřeší logistické problémy a otevřou. No stane se 😀

Když vidím poprvé Viky, přichází drobné zklamání, není úplně můj typ. Společná sprcha, ve které už jde vidět nějaké to kilo na bříšku navíc, ale pořád je pěkná a mě se dává do pozoru. Byť jestli nebude víc cvičit, tak to může být nebezpečné. Po sprše ulehám na břicho a přichází opečovávání.

Co Viky postrádá (alespoň pro mě) na vzhledu, dohání opravdovým GFE přístupem. Vzdychání do ouška, jemné polibky na krk a na tvář, hlazení hlavy. Pohladit se nechá všude a přijde mi, že si to docela užívá. Jen když jsem jí šáhl na prsa, tak byla taková přecitlivělá, že jsem ji dál hladil radši mezi nohama. B2B část na břiše byla akrobatická, na zádech už to bylo spíš takové hlazení. Na závěr pracovního dne moc příjemné odpočinutí. Po chvilce na zádech a kvalitní ruční práci se stříkám jak vulkán, a jelikož jsem už dost unavenej, tak dál už jen za jejího hlazení kecáme. Je dost ukecaná a zvídavá. Sama je z ukrajiny, ale česky umí dostatečně. Co mě trochu vyvedlo z míry, tak se mě pořád ptala, jestli nechcu nějaký alkohol. Přitom jak alkáč rozhodně nevypadám.

Holce dávám usměvavého smajlíka. Spíše doporučuji, ale opakování osobně neplánuji.

https://www.tapky.info/?4309,viky-rabbit-hall-774-910-918-774910918

B2B – 1 900Kč / hod


1AB7D4AC-4726-4DC1-8379-045F43EF9B4B-1.png F06F8209-2465-42A0-AEA5-3099C838ABD2-0.png

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 prosince, 2022 17:46

Jo, stará dobrá Rosy

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx