Erotické masáže Praha

Nikol – Rabbit Hall

Tak jsem tak jednou ze začátku listopadu měl chuť trochu odpočnout a píšu do chatu na webu kdo má volno. Pro mě štěstí v neštěstí, o komplet vybookovaném dnu měla volno Nikol. Tu jsem chtěl vyzkoušet už dávno, takže jsem bral všemi deseti.

Nikol je drobounká, ale energetická slečna. Boty dolů, nazout papučky a už pelášíme na pokoj. Pobočka na Andělu fajnová dle mého názoru, sprcha na pokoji s dostatkem místa (prý ale nejsou všech pokojích sprchy, takže jsem měl štěstí). S Nikol se navzájem umyjeme, ona mě už tam trochu přihoňuje, takže jdu na masáž s tvrdým. Prsa a zadek pevný a krásný, rty jsem zaznamenal zvětšené ale byť fanda umělých rtů nejsem vůbec, tak mi to tehdá zas tak strašné nepřišlo. Možná jsem měl štěstí na období, kdy to neměla tak napíchlé, nebo jsem se tak soustředil na ty její prsa, že jsem si toho zas tak nevšímal.

Část na zádech taková hodně smyslná, bylo večer, takže Nikol byla unavená, občas zívla, což možná může někomu přijít na škodu, ale přišlo mi, že nemá tolik sil něco přehrávat, takže to bylo možná méně energetické než běžně, ale za to mnohem uvěřitelnější. Chtěl jsem se zkusit udělat dvakrát, takže na břiše 10 minut max a pak nastala hoňka ze předu. Potom co jsem nás oba poctivě nahodil, pár minut oddych a šlo se na ježdění zepředu.

Simulace sexu v různých polohách různýma částma těla byla fakt nápaditá, titfuck, 69 bez zákazů v rámci pravidel, vše super. Bohužel na dvě čísla potřebuju víc emoční propojení a byť se fakt Nikol snažila, tak jsme po druhé nezvládli. Nicméně jsem si alespoň vklidu s tvrdým, ale bez druhého střiku, užil vše výše zmíněné, což za to rozhodně stálo, jinak bych byl hotovej hned při její první kreaci.

Paradoxně co se mi líbilo nejvíc, byla část masáže, kdy jsme oba došli k závěru, že podruhé to nevyjde, Nikol vedle mě padla, zívla, přitulila se a začli jsme si povídat. To bylo takový hezky upřímný. Doufám, že si tahle holčina splní co má vysněné. Za mě velmi smyslná mazlivá masáž s osvědčenou stálicí, kterou je asi povinnost alespoň jednou zažít (byť jsem možná měl trochu štěstí, že mi fakt sedlo, že je trochu unavená a taková upřímná).

Na závěr společná sprcha na vzájemné omytí, zaplacení, pusa na obě tváře a vzhůru do chladného podzimu venku.

Smajlík vysmátý, zaokrouhlovací dýško zcela zaslouženo. Přetáhnuto o 5 minut.

https://www.tapky.info/?3550,nikol-rabbit-hall-774-910-918-774910918

– Body to body 1,900 Kč / hod

6973A83C-ECA5-49B2-80A1-B0E76B2B781E-1.png EF71B5D5-80D3-406E-AED6-E526A0C0E64C-0.png

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx