Priváty v Praze

Chloe

Inzerát lákal na mladou slečnu, která si ráda dopřává milostné radovánky. Slečna je opravdu mladá. Uvedený věk bych klidně tipoval. Bydlí na Žižkově kousek od Ohrady v takovém nóbl apartmánovém domě. Když jsem měl zvonit na zvonek, tak jsem musel hledat na terminálu pomocí šipek číslo bytu:). To byla celkem novinka.

Otevřela slečna úplně jiné barvy vlasů, ale zjistil jsem, že v inzerátu je v paruce. Jinak postava super. Krásná prsa (nejspíš umělá), mladá, sportovní  postavička (žádná vychrtlina). Usmívala se, ale celkově ten přístup byl spíš chladný. V komunikaci po whatsup bylo vše super, ale naživo už žádná hitparáda.
Původně chtěla 3500 za hodinu nebo 2700 za půl, což je mega přestřel. Ale domluvili jsme se na 2000 za půl hodiny a i když takovou taxu už ze zásady odmítám, zde mě nalákalo mladé tělo a příslib zajímavé akce.
Ta byla slušná. Parádní kouř, poloha 69, určitě na svůj věk za to uměla vzít až jsem musel myslet na to, co budu vařit k nedělnímu obědu. Mohl jsem si zařádit jazykem, pohrát s nádhernýma prsama, vystřídat polohy i výstřik na prsa nebyl problém. Chvílemi mi přišlo, že si to i užívá, ale občas jsem měl pocit, že víc tlačí na pilu, aby to urychlila.

Ale i ten přístup před akcí a po ní byl takový chladnější. A to jsem zkoušel nahodit klasická konverzační témata:). Suma sumárum bych asi opáčko nedal hlavně kvůli ceně. Ale pokud chce někdo zkusit opravdu mladou slečnu se sportovní postavou, krásnýma prsama a zajímavým vzhledem, tak proč ne.

Telefon:+420771205632

sex.cz/397587

C95D7DB2-B14F-4B16-A518-579CED09AB9F.jpeg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx