Erotické masáže Praha

Ketrin – Infinity Spa

60 minut erotická masáž – 1900 Kč (nechal jsem jí 2000 Kč, platbu chtěla předem)

admin edit: https://tapky.info/?3937,ketrin-infinity-spa-603-373-881-603373881

Po přečtení recenze BujnejBertík mi to nedalo a rozhodl jsem se, že taky napíšu recenzi na Ketrin, ale možná ještě více na zmiňovaný podnik, abych přispěl svou troškou do mlýna.

Klady:

  • rychlá komunikace  podniku
  • Ketrin je milá, srdečná, vřelé přivítání

Zápory:

  • masáž trvala 50 minut
  • fotky (normálně jdou fake fotky mimo mě, ale chvíli jsem si myslel, že mi dali někoho jiného – nicméně po důkladné analýze můžu říci, že to byla Ketrin)
  • poměrně rušno na chodbě a management sprchy

Zkušenost podobně jako Bertik stará měsíc a půl. Přišla urgence a byl jsem poblíž infinity, které znám asi tak nejvíce a vítězilo pro mě díky lokalitě  a dostupnosti a rychlé odezvě. V minulosti vyzkoušeny asi 4 masérky a víceméně spokojenost (Vendy, Mia). Horší to bylo s Martinou. Nicméně až na Vendy, vždy byl čas masáže pod 60 minut.

Ketrin je vzhledově opravdu průměrné hezké děvče, holka odvedle, vlasy do copu a přišlo mi ještě menší než udávaných X cm, ale můžu mít špatný odhad. Prsa krásný dvoječky. Jinak dost typická ukrajinka svými slovanskými rysy.

Průběh masáže – sprcha sám, nabízená společná, ale beru vždy až po. Sprcha moje trvala 6 minut, Ketrin přišla na pokoj, že mi ještě vezme vodu k pití, což  trvalo asi 4 minuty. Měla hezkej playlist takovej erotickej, na břiše část zajíždí i na správná místa, trocha akrobacie a hodně se věnovala i análu, což by někoho mohlo zajímat, pro mě to až tak moc není.

Otočka asi po 30 minutách, přišlo mi, že by to mohla zkrátit tuhle břišní část, zas až tak zajímavá nebyla. lepší, uměla navodit lehce erotickou atmosféru, ale zase žádny bomby to nebyly. Sahal jsem na prsa a stehna, rozkrok většinou neatakuju, tak nevím, ale nějaký odstup si zase nedržela. Závěrečná práce s penisem 8 minut a přišlo mi, že zas tak moc nereflektovala, že bych chtěl ještě oddalovat chvíli, na což bych měl časově i nárok.

Na závěr sprcha, kde mě hezky omyla a vlastně jsme i pokecali, což trvalo možná i necelejch 10 minut.

Závěr: Ketrin je pěkné děvče a cítíte se s ní fajn, žádnej erotickej uragán to není. Holka od vedle je ideální přívlastek. Nicméně ani čistá masáž ani část s penisem nevyniká nějakou specialitou a hodnotím je spíš jako průměrný maximálně mírně nadprůměrný zážitek. Co mě ale s prominutím se*e a ve finále si myslím, že to je vina i Ketrin, že přistoupila na tuhle hru,je časový ojeb 10 minut, to mi přijde tristiní a píšu to i pro to, že já osobně jsem s Infinity skončil a vzhledem k okolní situaci se salony už sempo opakovaných časových ojebech nepůjdu ani v největší nouzi.

6CCBC916-B2BD-4753-A558-41EEB5B583C5-385x522.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 října, 2022 18:18

comment image
zvlášť na této fotce je určitě ona  😂  😂 

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx