Erotické masáže Praha

Julie – Luxury

Tahle návštěva Luxury už tak hvězdná nebyla.

Julie je pro mě ten příklad, kde se představa rozchází s fotkami. Ty jsou ale najisto pravé, a ani se nefunguje s úhly a optikou. Téhle větě nepřikládejte váhu, ošklivá určitě není. Míry, váha, výška, věk sedí. Líčení jde k barvě vlasů, a působila trochu goth.
Na úvod úsměv, představení, domluva a hurá na pokoj. 1900 za hodinu klasické erotické masáže.
Společná sprcha příjemná. Julie ví kam sáhnout, tak jsem vycházel dobře připraven na masáž. Celkově byla sprcha spíše funkční než mazlivá.
Doposud vše v pořádku. Lehám na matraci a jde to do kopru. Na Julii začíná být vidět únava. Evidentně během dne neměla moc přestávek jak je nová, a já byl ke konci. Zbytek masáže je prostě nuda. Závěr teda proběhl, ale obe jsme byly myšlenkami jinde.
Věřím, že je Julie fajn holka a najde si svoje příznivce. Ale sakra holky, když jste takhle utahaný, tak prostě vynechte jednoho klienta, zdříměte si, nebo jděte domů. Normálně bych tuhle negativní recenzi ani nenapsal, ale jindy se holky alespoň snažili únavu maskovat. To Julie dělala jen do mého ulehnutí na matraci.
Snad tohle poslouží jako poučení pro masérky i podniky. Mějte rozumný rozvrh. Krátkodobě méně lukrativní. Dlouhodobě budou masérky spokojenější. Zákazníci také. ze spokojených zákazníků se stávají ti věrní.

rdYKWa1bjlCVEUv7czgypZLiOHq9STx5BosM48PDuI3f0mNF.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 září, 2022 07:04

Budeme platit spicim pannam dva litry za tohle?

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx