Priváty v Praze

Zuzka

Zuzka 40 let

Telefon: 773 162 142

https://www.tapky.info/?3392,zuzka-773-162-142-773162142,3904

cena 60 min/1500 kč

Byl sem u ní k večeru před pár týdny. Nachází se ve Strašnicích v takové divné přístavbě hned u hospody, takže diskrétnost nic moc. Podle předešlých recenzí sem myslel, že sem šel na jistotu k milé a vášnivé ženě, ale docela dost sem se v reálu zmýlil.

Otevřela mi milá a vnadná blondýna s příjemným hlasem. Věk souhlasí, jen z ní byly celkem cítit cigarety. Pak sme šli do šukcimry, kde byla malá sprcha na pokoji, takže na záchod musíte jinam (celé ty prostory vypadají jak nějaký starý bordel, kde je hodně pokojů). Bral sem hodinu za 1500 kč, na další ceny sem se neptal, ale přes rok zdražila.

I když fotka je fake, tak musím uznat, že ta postava celkem souhlasí, až na to že Zuzina má velkou nadváhu a i když mám rád holky typu krev a mlíko, tak ty sílné břišní pneumatiky byly na mě až moc.

Přístup k akci byl vyloženě z její strany hrozivý, i když poloha ze zadu a její koníček nebyl  špatný, tak na misio se jí už nechtělo a pak hlavně zákazy typu prsty dovnitř ne, nesahat na bradavky, nelíbá se, nedělá 69, zákaz lizání a ani nedělá OB. Po prvnim střiku byla masáž a honění, ale podruhý sem se už neudělal, protože pořád řikala že už musíme končit, do toho hlasitá televize, kterou nechtěla vypnout, a to moc na erotičnu nepřidá, tak sem to vzdal.

Na první pohled je sympatická, ale k té vášnivé ženě z recenzí to má fakt daleko a sex byl silný podprůměr. Jak naléhala, že musíme končit, tak dveře-dveře to bylo jen 58 minut, takže časový ojeb. Nejspíš se změnila a chytila slušný kurví manýry, takže ji nedoporučuju.

11556497.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx