Erotické masáže Praha

Natalie – masaze infinity

Zdravim Vas, chtel bych se dnes podilet o, asi par mesicu zpatky, zazitek masaze z Infinity se slecnou Natalie.

Slecna Natalie je blond: vek uvadi 24. Podle me vek i foto sedi. Zkratka je to ta holcina co je v profilu

Jako vzdy zacalo to uplne nevinne. Kolega co sedi za mnou v praci v ten den onemocnel, znamena to ze nikdo me nevidel do monitoru, teda az na me :). To vite nejaka pekna masaz po poledni prestavce, proc ne 🙂 . Tak jsem se zacal zajimat o masaze az jsem se dostal k Infinity. Pres operatorku zjistuji ze v tu dobu jsou volne 2 slecny. Jedna je Natalie a druha to si uz nepamatuji. Natalie se mi libila podle foto + mlada blond tak u me jasne zvitezila.

V domluvenou hodinu stojim pred vchodem ulice Koubkova kousek od Ipaku a byl jsem vpusten dovnitr. Salon je hned v prizemi kde otevrela mlada pekna blondyna. Podle prizvuku tipuji ze je z vychodu Madarsko/Ukrajina sama mi to i rekla, ale ted si to uz nevybavuji. Vybral jsem si 1h masaz a platil jsem 2000kc. Odbehla pryc a vratila se stovkou. Usmal jsem se a rekl jsem ji ze to je dobry haha..njn kdyz maji ceny nastavene na 1900kc tak co clovek ma delat. Byla mi nabidnuta spolecna sprcha a ja jsem neodmitnul. Nejdriv jsem sprchoval ja a za par minut prisla Natalie. Musim priznat ze mela nadhernou postavu, hned jsem ji začal hladit a šahl na její prsa :D. To vite..duvod proc moc nechodim do privatu je ze tyhle holky maji jeste originalni nepouzite „zbozi“ haha. Po navratu na pokoj na jeji povel jsem lezel na bricho a slecna zacala masirovat zada. postupne az na me zacala jezdit. Asi ne 20 minut a už mě otočila. Masirovala me v poloze 69 kde jsem videl v plne detailu a rozliseni jeji jeskynku. Mel jsem sto chuti ji hned liznout, ale netroufl jsem si. Rukou jsem zacal jemne dotykat na jeji kundicku a chvili jsem i s ni hral az na me uplne sedla zady, na mých prsou. Tyto holky maji tuhle pozice naucenou, takova obranna pozice kdy uz na jeji kundicku nesahnete :D. njn asi jsem si moc dovolil. Pak me uz zacala jenom honit az jsem se udelal.

5-10minut jsem pak kecali, povypravela nejakou historku kdy jji nekdo vecer nenapadne z batohu ukradl peneznku, kdyz jela vecer sama domu. Asi ocekavala ze ji za to dam neco navic, ale bohuzel v ten den jsem mel pripraveny presne penize. Skoncili jsme a byla mi znovu nabidnuta spolecna sprcha coz jsem samozrejme neodmitnul. Ve sprse jsem zacal opet hladit jeji prsicka a kundicku haha.

Zaver: Opravdu mlada pekna holcina, vek sedi coz, 2x nabidnuta spolecna sprcha.

Minus: Jinde kde jsem byl me otacely az po 30+ minutach. Obranna pozice.

Opacko: jeste nwvim nebot mladych holek co nabizeji masaz je opravdu spousta. Uvidime..spokojen jsem byl

admin edit: https://tapky.info/?3666,natalie-infinity-spa-603-373-881-603373881

4 1 vote
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 července, 2022 18:41

Co to meles za hovna? Natalie je ceska. Byl jsi u ni vubec? Moc se mi to nezda, protoze ta recenze na Natalii moc nesedi a obranna pozice uz vubec ne 😂
Ale je mozny ze ti podstrcili nekoho uplne jinyho, ani bych se tomu moc nedivil 🥲

27 července, 2022 19:37
Reply to  pepino55

😁 já to vidím podle popisu spíš mozna na July i směrem ty národnosti. .k Natalii to fakt nesedí s obrannou pozici taky ne 😂. tipl bych si na to podstrčením ty maserky u Infinity bych se tomu též vůbec nedivil.., dobre masérky mají škoda toho jejich ‚managmentu‘..

Last edited 2 let před by Peters32
Pig
28 července, 2022 09:27

Tohle je zajímavá věc, věřím tomu, že podstrceni jiné, podobné masérky se děje častěji u různých salonů a že si toho někteří zákazníci ani vůbec nevšimnou. Když sleduju rozvrh infinity, tak ta Natalie je tam strašně málo. A co ty fotky, myslím že někdo psal že nejsou pravé, ale je tam dost velká podoba..

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx